Haberler

Tunceli'de Yürüyüş Düzenlendi

Abone Ol

Toplanan kalabalığa konuşan BDP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru, "15 şubat Kürtler için ve dünyadaki bütün ezilenler için kara bir gündür.

Toplanan kalabalığa konuşan BDP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru, "15 şubat Kürtler için ve dünyadaki bütün ezilenler için kara bir gündür. Bugün Türkiye'nin en önemli sorunu olan Kürt sorunu konusunda Abdullah Öcalan'ın geliştirdiği barış sürecinin devamı tamamen hükümetin atacağı adımlara bağlıdır. Öcalan, Kürt halkının temsilcisidir. Devlet bir an önce Öcalan ile resmi müzakerelere başlamalıdır. Süreç kritik bir aşamaya gelmiştir, adım atma sırası devletidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Ergin Doğru Tunceli Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

anti bDpalican62@hotmail.com:

neysee 30 marta sizin biletinizi kesecegiz engin dogru

Yanıtla211
Hakikatmor@hotmail.com:

Tam orta oyunu..Her gün eylem. Ginnes rekorlar kitabına girdiniz. Diyarbakır da bile bu durum yok..Kim sizi ciddiye alabilir ki..Osman Öcalan şöyle demişti,' Kürt hareketi içindeki Dersimliler gereksiz unsurlardır'. Ya ne kadar doğru söylemiş..Hiçbiriniz kürtçe bilmez bile..Ama kürtçü kesilirsiniz..Hani bazen ceketin dirseği yırtılır sonra oraya yama yapılır ya sizde öyle yama gibi duruyorsunuz..Gidin kuzey ırak'ta federe kürt yönetimi var.Acaba orada bir gün yaşayabilirmisiniz?.Başta dilini bilmezsiniz,nasıl alışacaksınız ey traji komikler.. Bu özentiden vazgeçin.

Yanıtla46
Hakikatmor@hotmail.com:

Tamam işsizlik var,gençler işsiz ve bunalım geçiriyor,ekonomik sorunlar had safhada bunu da anlıyorum,ama spor yok,sanat yok,sosyal dernekler yok..Bunlar da yapılmayacak şeyler değil..Ama her nedense hep siyaset ,siyaset..Çalışmak üretmek lazım..Siyaset karın doyurmuyor ki..

Yanıtla14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title