Haberler

Turizm Trendleri Zirvesi

Güncelleme:
Abone Ol

TurizmTrend.com ve Genç Turizmciler Derneği tarafından gerçekleştirilen "Turizm Trendleri Zirvesi" Serdar Kuzuloğlu'nun yaptığı açılış konuşması ile başladı.

TurizmTrend.com ve Genç Turizmciler Derneği tarafından gerçekleştirilen "Turizm Trendleri Zirvesi" Serdar Kuzuloğlu'nun yaptığı açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında bir araya gelmesi zor olan isimlerin, bu zirve ile bir araya gelmesinin önemini vurgulayarak, Turizm sektörünün Türkiye için çok önemli bir lokomotif sektör olduğunu belirtti. Turizm için yeni bir yaklaşım oluşturulması gerektiğini söyleyen Kuzuloğlu, ödenen konaklama ücretleri içerisinde yer alan havuz, spa vb. gibi birimlerin yanı sıra otel hizmet teknolojilerinin de güçlendirilerek fiyatların buna göre belirlenmesi gerektiğini, teknoloji kullanıcılarının hızla artış gösterdiğini ve artık seyahatlerde konfor olarak buna da oldukça önem verdiklerini vurguladı.

Baran firması olarak bizler de katıldık ve otellerin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmeleri için seyahat seti, mini ağız bakım suyu, mini diş macunları gibi oteller için önemli ayrıntı olan bukletler sunduk.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Güncel

Genç Turizmciler Derneği Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title