Haberler

Türk Bayraklı 'Hoş Geldin' Tabelasına Silahlı Saldırı

Abone Ol

Kırıkkale’de, bir köyün girişindeki Türk bayraklı 'hoş geldin' tabelası kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Kırıkkale'de, bir köyün girişindeki Türk bayraklı 'hoş geldin' tabelası kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale'ye 9 kilometre uzaklıkta bulunan Ahılı köyüne gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler köy girişindeki 'hoş geldin' tabelasındaki Türk bayrağını hedef aldı. Gece geç saatlerde tabanca ve tüfek gibi silahlarla ateş ederek tabelayı ve üzerindeki Türk bayrağını delik deşik eden kişi ya da kişiler, suç unsuru kovanları da olay yerinde bırakarak kaçtı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşılmadığını ifade eden köylüler, Türk bayrağının hedef alınmasına tepki göstererek suçluların bir an önce bulunarak cezalandırılmalarını istedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Bayraklı Ahılı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

oktay gokturkiyem-2008@hotmail.com:

Bunu yapan kim olursa olsun kani bozuk serefsizdir su an icimden gecen kotu sozleri buraya yazamiyorum ama bunu yapan asagilik veya asagiliklar bunu hakediyorlar benim guzel koyum Ahili de birakin Bayraga kursun sikmayi o Bayrak icin canlarimizi veririz BAYRAK ve VATAN icin canini vermeyen serefsizdir bunu yapanda bu dediklerimi yapamiyacaklari icin serefsizdir lutfen bu yapilmis olan cirkin olayi koyumuze maal etmeyin

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title