Haberler

Türk Lionları ve Leoları Büyük Taarruz'un 94. Yılında Afyon Kocatepe'de

Güncelleme:
Abone Ol

"Büyük Taarruz 3. Bisiklet Turu" programının birinci adımı, Anıtkabir ziyareti ve saygı duruşu 24 Ağustos Çarşamba günü Konfederasyon Başkan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Aynı gün, "Büyük Taarruz 3. Bisiklet Turu" sırasında bisikletçiler tarafından teslim alınarak 9 Eylül Cuma günü yapılacak törenle İzmir Valiliğine teslim edilecek olan "Dalgalanmış Türk Bayrağı" Türk Lion ve Leoları adına, Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan, 118 U Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Ömer Ruhi Eryurt ile 118 U ve 118 K Federasyon temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen özel bir törenle Anıtkabir Komutanlığı'ndan teslim almışlardır.

Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan,

''9 Eylül de İzmir valiliğine teslim edilmek üzere 5-20 Temmuzda (sertifikalı) Anıtkabir de dalgalanan Türk Bayrağını Törenle teslim aldık. 26 Ağustosta Afyon Kocatepe den Yola çıkacak bisikletçilerimiz 9 Eylülde İzmir de olacaklar.
Bu yıl 3. sü gerçekleştirilen "Büyük Taarruz Bisiklet Turuna" katılan tüm bisikletçilerimize teşekkür ediyor, Atamızı ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde ATAMIZI yalnız bırakmıyor ve Anıtkabir ziyaretimizin ardından hep birlikte Kocatepe'ye gitmek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu ülke için yaralanan, can veren tüm gazi ve şehitlerimizi anmak ve onları anlayabilmek için hep birlikte Kocatepe de olacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' Diyen OGAN, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen bu çok özel programın ardından 30 Ağustos Zafer Bayramının büyük bir coşkuyla kutlanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kocatepe Eylül İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title