Haberler

Türk Sağlık - Sen'den Bir İlk Daha

Güncelleme:
Abone Ol

Memur sendikacılığının öncüsü Türk Sağlık - Sen, 12 - 14 Ekim tarihleri arasında Afyon'da yaptığı "Aile Hekimliği Çalıştay'ı" ile bir ilke daha imza atmış oldu.

Ülkemizin tüm illerinden katılım sağlandığı çalıştaya, Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şubesini temsilen, Şube Başkanı Kemal KAZAK, Dr. Bekir İNCİ, Dr. Ali ÖZDEMİR ile Aile Sağlığı çalışanı Şenel AYBAŞ katıldı.

Yapılan çalıştaya her ilden en az bir doktor ile bir sağlık personeli iştirak etti. 15 masadan oluşan takım çalışmasında Aile Hekimliği yönetmeliği doğrultusunda beyin fırtınası yapıldı.

Çalıştay da hem sağlık hizmetini alan vatandaşlarımızın hem de sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarının Aile Hekimliği uygulamasında yaşadığı sorun ve çözüm önerileri paylaşıldı.

Yapılan çalışmalar Türk sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından kitapçık haline getirilerek, başta bakanlık yetkilileri olmak üzere, bakanlık taşra teşkilatları, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, aile hekimliği çalışanları ve kamuoyuna sunulacaktır denildi.

Türk Sağlık-Sen olarak her meslek grubunun olduğu gibi aile hekimli çalışanlarının da problemlerinin çözülmesi noktasında mücadelenin devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title