Haberler

Türkçe öğretmenine kurşun yağdıran şahıs: Bu bir kan davası, yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Fatih'te 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz'ı aracına kurşun yağdırarak öldüren şüpheli polis tarafından bir lokantada yemek yerken gözaltına alındı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bu bir kan davası. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum" dediği öğrenildi.

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz'ı öldürdüğü iddia edilen şüpheli Adem G. polis tarafından bir lokantada yemek yerken gözaltına alındı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bu bir kan davası. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum" dediği öğrenildi. Şüpheli zırhlı araçla adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili bir kişinin daha arandığı tespit edildi.

CİNAYETİN ARKASINDAN KAN DAVASI ÇIKTI

Fatih, Topkapı Mahallesi, Bican Bağcıoğlu Sokak'ta dün otomobiliyle ilerleyen öğretmen Abdulbaki Durmaz bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırı sonucu ağır yaralanan Türkçe öğretmeni hastanede hayatını kaybetti. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada, cinayetin sebebinin kan davası olduğu tespit edildi. Batmanlı iki aşiret arasında 2017 yılından beri süre gelen kan davası sonucu birçok kişinin öldürüldüğü ve yaralandığı tespit edildi. Son saldırıyı ise karşı aşiretten Adem G.'nin kardeşi ile birlikte gerçekleştirdiği belirlendi.

Türkçe öğretmenine kurşun yağdıran şahıs: Bu bir kan davası, yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum

"YAPTIĞIMIN KÖTÜ BİR ŞEY OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Polis peşine düştüğü şüphelinin izini bir lokantada buldu. Yemek yiyen Adem G. içeri giren polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bu bir kan davası. Yaptığımın kötü bir şey olduğunu biliyorum" dediği öğrenildi.

Türkçe öğretmenine kurşun yağdıran şahıs: Bu bir kan davası, yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum

POLİSLER TAKSİYİ KULLANAN KARDEŞLERİNİN PEŞİNDE

Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli Adem G., emniyetteki sorgusunun ardından zırhlı polis aracıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelinin "Susma" hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi. Yetkililer saldırısı sırasında Adem G.'nin yanında bulunan ve olay yerine gelip ardından da kaçtığı taksiyi kullanan kardeşinin yakalanması için operasyonlara devam edildiğini belirtti.

Türkçe öğretmenine kurşun yağdıran şahıs: Bu bir kan davası, yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika İstanbul Güncel Hukuk Polis Hukuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Cevap :

Yıl olmuş 2024 kan davası mı kaldı hala yav !?

Yanıtla8126
sedat :

Bunlar hangi dine mensup acaba? İslam peygamberi kan davasını kaldıralı neredeyse 1.400 yıl oldu. Hala kan davası güdüyorlar.

Yanıtla283
Fatih Doğru:

Başakşehir çok kıymetli bir öğretmenini kaybetti çok derğerli bir insandı çok üzgünüz.Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun hocam

Yanıtla370
Hüseyin Güney:

ülke teksasa döndü resmen hadi nasıl korusun insanlar kendini eline silah bıçak alan öldürecek adam arıyor .hadi nasıl silahlanmasin insan su ortamda .

Yanıtla667
Tarkan Nedirönündensarkan:

öğretmenin suçu nedir? kan davası seni vuranı vurmakla olur. seni vuranın gidip de yakınını vurmak nedir? Allah rahmet etsin . size de akıl izan merhamet versin. amin

Yanıtla263
Güray Dilli :

E o zaman kendini de vuraydın, Bizi bir dertten kurtarmış olurdun

Yanıtla251
Nursen Koca:

kan davasi ugruna Allahin kurallari unutuluyor ya hayret ediyorum.ve bu zulme karar verenler sabah namazina kalkiyorlar...

Yanıtla134
Güven önemlş:

noldu şimdi ölenler geri mi gelecek. bu gencin hayatı neden harcanıyor

Yanıtla120
mehmet ali:

ben Abdulbakı Hocayla 3 sene caliştim. gercekten cok karakterlı ve donanımlı bırıydı. uc yıldır he makama basvuruyor. ıstıhbarat ve emnıyet raporları dahı mevcut. hıc alakasının olmadıgı bır kan davasında karsı taraf onu sectı dıye göz göre göre kurban edıldı. gerıde uc evlat bıraktı. bız nıye bu ulkede adam yetıstırıyoruz kı? boyle kolay harcanacaksa

Yanıtla04
HainKOXPER :

bu güneydoğu anadolu bölgesi insanı gelişmez aga

Yanıtla11
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title