Haberler

Türkeş, Bakan Olduktan Sonra İlk Bahçeli'yi Aradı

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisini arayan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in görüşme talebini reddetti.

MHP'de Tuğrul Türkeş'in partinin aksi yöndeki kararına rağmen seçim hükümetinde görev almayı kabul etmesinin ardından başlayan gerilim sürüyor.

İLK BAHÇELİ'Yİ ARADI

Milliyet gazetesinden Önder Yılmaz'ın haberine göre Türkeş, dün öğleden sonra bakanlık devir teslimi sonrasında ilk olarak Bahçeli'yi aradı. Kendisini hâlâ MHP'li olarak nitelendiren ve partiden istifa etmediğini ve kimsenin de kendisini atamayacağını açıklayan Türkeş, bu çerçevede Bahçeli'nin kendisine herhangi bir talimatları olup olmadığını sormak istedi.

"GÖRÜŞECEK BİR ŞEY YOK"

Bahçeli ise davaya ihanet ettiğini düşündüğü Türkeş'in görüşme talebini reddetti. Bahçeli, özel kalemi aracılığıyla Türkeş'in görüşme talebine "Görüşecek bir şey yok" diyerek olumsuz yanıt verdi. Parti kaynakları Türkeş'in bu tavrını "Hangi yüzle arıyor. Gitsin Davutoğlu'na bağlılığını sunsun. Talimatı ondan alsın." sözleriyle değerlendirdi.

BAKANLIK TEKLİFİNİ KABUL ETMİŞTİ

Türkeş, Bahçeli'nin herhangi bir MHP milletvekilinin Seçim Hükümeti'nde yer almayacağına ilişkin kararına rağmen, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun teklifini kabul etmiş ve Seçim Hükümeti'nde Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Tuğrul Türkeş Önder Yılmaz Milliyet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (165)

eyyyyy:

koskoca mhp nin 45 yıllık partinin kararını ezipgeçen adamla görüşme olmaz. gönderin gitsin

Yanıtla5051
selam:

seni mhp den vekil adayı koysunlar mhp ye oyu bırak selam bile vermem , Sen Artık AK pkk lısın Senin peşindende gitmem ,

Yanıtla3349
Umay:

Mhp üzerine ne zaman oyun olsa oy oranı yükseltmiştir. İnadına Mhp, İnadına Bahçeli.

Yanıtla4136
Galatali mert:

La Tugrul yapacagini yaptin daha ne istersin soyadin sayesunde alacaginin 20 kat fazlasini aldin. MHP den uzak dur la yeni partin sana hayirli olsun.

Yanıtla3338
MARAŞLI:

Ben 43 yaşındayım ve MHP kökenliğim 13 yıl önce bahçeli olduğu sürece MHP''ye oy vermem demiştim vermedim de. . Bahçelinin son kullanma tarihi bitmiştir alzaymır olmuştur. Partinin başına Tuğrul Türkeş veya Sinan oğan geçmelidir.

Yanıtla2237
jmdrm:

Parti kararına uymayan bedelini öder. Kırmızı plaka ve bir koltuğa davasını satmıştır Tuğrul TÜRKEŞ. Sayın BAHÇELİ doğru söylemiş konuşulacak bir şey diye.

Yanıtla2336
ELBISTANLI:

ben hep söylüyorum rahmetlinin mektubu ortadan kayboldu bahceliyi mhpden uzak tutun demisti ya bu dengesizi bir kac dangalak pof pofluyor mhpnin degisime ihtiyaci var BASTA OKTAY VURAL DENGESIZI

Yanıtla2533
Alparslan:

Bahçeli konuşmaya korkmuştur.

Yanıtla3122
Merkez Mobil-ANDROID:

Satılmış larla işimiz olmaz... Arkandayız devlet baba

Yanıtla843
REZİPLi:

Yazık MHP adam olanakadar oyum ak partiye

Yanıtla2723
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title