Haberler

Turkish Airlines Open 2016 Golf Turnuvası Başladı

Abone Ol

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen toplam 7 milyon dolar ödüllü Turkish Airlines Open 2016 Golf Turnuvası, başladı.

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen toplam 7 milyon dolar ödüllü Turkish Airlines Open 2016 Golf Turnuvası, başladı.

Avrupa Turu final serisinin ilk ayağı olan Turkish Airlines Open Golf Turnuvası, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'in sahasında yapılıyor. Turnuvanın sabah yapılan açılışında Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı.

Toplam 7 milyon dolar ödüllü turnuvaya Fransız Victor Dubuisson, İngiliz Danny Willett, İngiliz Lee Westwood, Avusturyalı Bernd Wiesberger, Güney Afrikalı Jaco Van Zyl, İngiliz Richard Bland gibi ünlü golfçülerin de aralarında bulunduğu 78 profesyonel golfçü katılıyor. Pazar günü sona erecek turnuvaya Türkiye'den Ali Altuntaş, Mutlu Güner ve Leon Açıkalın da amatör olarak katıldı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Belek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title