Haberler

Turkish Power Wrestling İstanbul Şovunu Gerçekleştirdi

Abone Ol

Atakent ArenaPark'ta gerçekleştirilen Profesyonel Güreş Şovu için binlerce kişi dünyaca ünlü isimleri izlemek uğruna soğuk havaya rağmen Küçükçekmece-Halkalı'ya akın ettiler.

Atakent ArenaPark'ta gerçekleştirilen Profesyonel Güreş Şovu için binlerce kişi dünyaca ünlü isimleri izlemek uğruna soğuk havaya rağmen Küçükçekmece-Halkalı'ya akın ettiler. Japon Taijiri, Kanadalı Joe Legend ve ABD'li Metal Master ile birlikte dünyaca ünlü Murat Bosporus da gecenin yıldızlarındandı.

Gecenin açılış maçında Bursalı "The Turkish Rock" ile Kayserili "Anadolu Kaplanı" karşılaştı. Maçı Anadolu Kaplanı kazanırken maç sonunda yenilgiyi hazmedemeyen TTR rakibine saldırdı ve havuza atarak saldırısını orada devam etti. İnanılmaz anlar seyirciyi şaşkına çevirdi.

MASKELİ ADAM ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Şovun beklenen maçlarından biri olan kapışmada "Metal Master" ile "Soldier" ringe çıktı. ABD'li Maskeli "Metal Master" en son maçında Joe Legend'a ecel terleri döktüren Sivaslı Soldier ile mücadele etti. Maskesi ve kostümü ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan "Metal Master" ipler üzerinden yaptığı hareketlerle Soldier'ı zorlansa da yenmeyi başardı.

250 KİLOLUK BIGBOY, LEGEND'A DAYANAMADI

Bir sonraki karşılaşma ise 250 Kiloluk Bursalı "Bigboy" ile Kanadalı efsane "Joe Legend" arasındaydı. Legend'ın podyumda görülmesi ile tepkiler de yükseldi. Karşılaşma TPW Genel Müdürü Cahit Kaan Kaşıkçıların talimatı ile diskalifiyesi olmayan maç olarak atandı. Sandalye ve zincirin de kullanıldığı şov izleyenleri büyüledi. Kazanan Joe Legend oldu.

EFSANE TAIJIRI VE MURAT BOSPORUS YENİŞEMEDİ

Gecenin en mükemmel maçlarından biri de Japon Taijiri ile TPW Kıtalararası Şampiyon Murat Bosporus arasındaydı. Kemer ve unvan sahibi durumunda bulunan Murat maçta çok zor durumlarda kaldı. "Green Mist" püskürtmesi ile tanınan Taijiri bunu Murat'a da yaptı. Harika bi maçın sonrasında karşılaşmaya dışardan müdehale eden Kanadalı Joe Legend, Murat'ın düşmanı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Dışardan müdehale sebebi ile maç yarıda kalarak sonucu belirlenemeyen karşılaşma yani " No Contest" bitti...

3'LÜ TEHDİT MAÇINI BARBAR KAZANDI AMA!

Ve son maçta ise 3'lü tehdit mücadelesi vardı. Samuray - Barbar - Strongman üçlüsü olağanüstü bir müsabakaya imza attı. Barbar ve Samuray GM tarafından "yasak maç" cezasına çarptırıldı. Strongman'e sandalye ve zincir kullanma hakkı verilirken maç sonlarına doğru Barbar'ın yüzünde patlayan sandalye Barbar'a büyük acılar yaşattı. Ama yine de pes etmeyen "Barbar" maçtan galip ayrıldı ve 1 numaralı contender oldu. Birbaşka değişle şampiyonla maç yapma hakkı elde etti. Bu sırada Turkish Power Şampiyonu "Camoka" geldi, Barbar'a meydan okudu ve Barbar'ı ezik olarak tanımlayınca müdehale Bilgehan Demir'den geldi. Demir, Camoka'yı Barbar'a saygı duymaya davet etti. Anadolu Ateşi Projesi ile adını duyuran ve TRT'de "Burası Osmanlı" dizisinde de başrollerde oynayan Camoka lakaplı şampiyon da rakiplerine gözdağı verdi.

ORGANİZASYONDAN NOTLAR

Açık havada yapıldığı için muhtemel yağmura tedbir olarak 10.000 yağmurluk hazır tutuldu. Neredeyse eksiye varan hava sıcaklığına rağmen olağanüstü bir ilgi vardı. 7'den 70'e meraklıların ve Profesyonel Güreş severlerin mutlu bir şekilde ayrıldıkları şovda ışık ve ses sistemlerinin yanı sıra kullanılan son sistem kameralar da gösterinin büyüklüğünü ortaya koydu. Yaklaşık 200 personelin görev yaptığı gösteride sorun yaşanmazken tek problem yarı açık alanda yapılan şovda seyircilerin zaman zaman üşümesiydi. Bunun için tedbirler alındı ve devasa ısıtıcılarla seyircilerin üşümesi de engellendi. Haber ajansları da organizasyonu yakından takip ederken basın mensuplarının ilgisi de büyük oldu.

Sırasıyla Ankara, Kayseri, ve Bursa'dan sonra TPW şovu İstanbul'daki bu şovun ardından yine Anadolu turnesine devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title