Haberler

Türkiye A Milli Futbol Takımı İzlanda maçı öncesi son antrenmanını yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda ile İzmir'de yapacağı karşılaşma öncesinde son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Vincenzo Montella nezaretinde yapılan antrenmanda taktik çalışmaları yapıldı.

(İZMİR) - Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda ile İzmir'de yapacağı karşılaşma öncesinde, son antrenmanını Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda ile İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı müsabaka öncesi son antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretindeki idmanda ısınma, pas ve rondo çalışmalarının ardından İzlanda müsabakasının taktiği üzerinde duruldu. Ümit Milli Takımdan A Milli Takım kampına gelen Mustafa Hekimoğlu da antrenmanda yer aldı. Arda Güler ise idmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kaynak: ANKA / Güncel

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Türkiye İzlanda Güncel İzmir Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title