Haberler

Türkiye'deki Kayıtlı Suriyeli Sayısı Tam 1 Milyon 905 Bin 980

Güncelleme:
Abone Ol

İçişleri Bakanlığı, 82 ilde 1 milyon 905 bin 980 kayıtlı Suriyeli olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'deki kayıtlı Suriyeli göçmen sayısının 1 milyon 905 bin 980 olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros, İzmir'de yaptığı basın toplantısında geçici barınma merkezinde kalan mültecilerin rakamını da açıkladı. Toros, bu kişilerden 262 bin 134'ünün, 10 ildeki geçici barınma merkezlerinde kaldığını ifade etti.

TÜM DÜNYADA 4 MİLYON 13 BİN SURİYELİ VAR

Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü'nün (UNHCR) Haziran 2015 verilerine göre tüm dünyada bulunan 4 milyon 13 bin Suriyeli mültecinin, 1 milyon 805 bin 255'inin Türkiye'ye sığındığı belirtilmişti.

BARINMA MERKEZLERİNDEKİ SAYI 259 BİN 523

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da (AFAD), barınma merkezlerindeki toplam Suriyeli sayısına ilişkin güncel bilgileri haziran ayında paylaşmıştı. AFAD'ın rakamlarına göre Türkiye'de barınma merkezlerindeki toplam Suriyeli sayısının 259 bin 523 olduğu açıklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Atilla Toros Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (198)

ayyıldız:

surıyeye dost dıyenler surıye degılmı 30 yıldır teroru barındıran 20 yıl apoya havuzlu vıllalarda bakan bır su ıcın bıze kafa tutup savasma curetını kendınde bulanlar. . demem o kı turkun turkten baska dostu yok gecın bunları

Yanıtla333
hasan ali:

Allah belanizi versin bunlari buraya getirenleri ipini koparan turkiyede aliyor solugu bunlari tumu saraya gitsin erdogan bakdin kendi cebinden birde yazmislar onlar savastan kacmislar pis bir millet bu araplar tumu

Yanıtla629
türkoğlu türk:

sayıları 5 milyon civarı ve akp bunlara yakında kimlik ve vatandaşlık verileceğini söylemişti numan kurtuluş. . bu nedemek biliyormusunuz bu vatanı tanımayan ve kendi vatanlarını satmış adamlar benle beraber yönetme ve oy hakkına sahip olacak ve 50 sene sonra nüfusları 10-15 milyon olacak sonra bunlarda diyecekler biz 1000 yıldır buradaydık buralar bizim diyecekler. şu türk milleti ne zaman akıllanacak. özal 500 bin kürtü aldı 91 de vatandaş yaptı toprak verdi. uyan türk milleti topraklarımız satılıy

Yanıtla131
akp li:

Devletimizin büyüklüğünün ıspatıdır bu.

Yanıtla239
AKIL VER AKPP:

SÖZDE AVRUPA BİRLİĞİNİ GİRECEKTİK SURİYE BİZE GİRDİ

Yanıtla427
pala:

yakinda bu serefsizlere yer acmiya mecbur birakirlarsa hic sasmayin, vatan haini erdogandan ve akp den her sey beklenir.

Yanıtla031
Aptülremzi:

Suriyeli mazlumlara burada laf söyleyenler var. Vijdansızlıktır. Acımasızlıktır. Suriyeliler savaştan kaçmaktadır. Eset zulmünden kaçmaktadır. Açıkta bırakılmamalılar. Toki en kısa zamanda mazlumlara ev yapıp oturtmalıdır. Ayrıca işsizlik yardımı yapılması gerek. Ne pahasına olursa olsun Suriyeli mazlumların rahatı için devlet her türlü tedbiri allmalı her türlü harcamayı yapmalı.

Yanıtla282
DOÇKA:

TÜRK HALKI OLARAK MEMNUNİYET DUYUYORUZ NE VAR BUNDA. . . ÜLKEMDE O KADAR ERMENİ KIRMASI PKK VAR BU SOYSUZLARIN YAŞAMA HAKKI VARDA SURİYELİLERİN Mİ OLMASIN HELALİ HOŞ OLSUN KARDEŞLERİME YİYİN İÇİN ARAP KARDEŞLERİMİZ

Yanıtla209
Adınızı Yazın...:

defolup gitsinler ülkemizden dün aştiye gittik heryer suriyeli dilenci dolu bu nedir böyle rezilllik

Yanıtla524
ahmet:

hoş gelmişler sefa gelmişler müslümanlar bizim başımızın tacıdır allah esadı kahretsin

Yanıtla199
Tüm 198 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title