Haberler

Türkiye'den Destek Yağıyor Sıra Denizli'de

Abone Ol

Denizlili müthiş yetenek 16 yaşındaki Buse Fulya Yılmaz, Show TV'nin çok beğenilen yarışması O Ses Türkiye'de finale koşuyor.

Tüm Türkiye'nin yeteneğine hayran kaldığı Buse, 8 Ocak günü Denizlililerden mesaj bekleyecek.

Acun Ilıcalı'nın çok beğenilen yarışması O Ses Türkiye'de finale doğru gidilirken Denizlili 16 yaşındaki müthiş yetenek Buse Fulya Yılmaz birinciliği zorluyor. Bugüne kadar rakiplerini bir bir geçen ve finale doğru ilerleyen Buse 8 Ocak Pazar günü tekrar sahne alacak.

Ünlü sanatçı Hadise'nin ekibinden olan Buse söylediği şarkılarla tüm Türkiye'yi adeta büyüledi. Denizlili 16 yaşındaki küçük sanatçı için Türkiye'nin ve dünyanın ünlü sitelerine destek mesajları yağıyor. Buse'nin performansları Youtube'de büyük izlenme oranlarına ulaşırken, sesi de "eşsiz" olarak yorumlanıyor.

Buse 8 Ocak Pazar günü canlı yayında yine performansını sergileyecek. Bu dakikadan sonra jüriden çok gelecek cep telefonu mesajları Buse'nin kaderini belirleyecek. Buse 8 Ocak Pazar günü performansını sergiledikten sonra Denizli'den mesaj bombardımanı beklediğini söyledi. Buse tüm Denizli'nin kendisine destek olmasını istedi.

Öte yandan Buse'ye internette yağan mesajlardan bazıları da şöyle:

O SES TÜRKİYE'NİN İNTERNET SAYFASINDA YER ALAN MESAJLARDAN BAZILARI ŞÖYLE:

Sakin ol kendine güven sempatikliğini kullan eminim bu turu geçeceksin.

Çok şekersin sesin de çok güzel.

Sana güveniyoruz kalbimiz seninle

Bu yarışmanın en güzel sesi sensin buse kardeşim.

Bu yaşta şarkı söylemene bayıldık.

Çok şekersin Buse.

Süpersin çok neşelisin sana çok başarılar dilerim. Birde çok tatlısın.

Çok güzel bir sesin var buse bravo seninle şarkı söylemek çok isterdim

Çok tatlısın Buse

EKŞİ SÖZLÜK'TE YER ALAN YORUMLARDAN BAZILARI ŞÖYLE:

O ses Türkiye'de Hallelujah'ı inanılmaz yorumlayan 16 yaşındaki yetenek. Kafadan final adayı. Jeff Buckley izlese alnından öperdi bu kızı. Kendisinden nothing compares to you da dinlemek isteriz.

Çok güzeldi çok.

Süper bir yorumdu.

Eğitimsiz bir sesle bu parça ancak bu kadar güzel okunabilirdi.

Tüm Türkiye'nin 5. saniyede keşfettiği ama jürinin şarkının sonunda fark ettiği Denizlili büyük yetenek.

Yanılmıyorsam 16 yaşında olan bu yeteneğin Denizli'de kalmaması ve bizlere ulaşması büyük şans. Sesi inanılmaz güzel, İngilizce aksanı gayet yerinde. İyi eğitilirse bir ışın karaca olabilir kendisi.

Bugüne kadar yapılmış tüm ses yarışmaları yalnızca bu kızın su yüzüne çıkmasını sağladıkları için bile başarılı işler olarak adlandırılabilirler. Tek temennim doğru ellerde iyi bir eğitim alması. Sonrasında yapacağı isleri heyecanla bekliyorum.

O ses Türkiye yarışması ile hayatımıza girmiş, bizim ülkemizde de müthiş yetenekler var. Yeter ki imkan olsun dedirten muhteşem ses sahibi bayan.

YOUTUBE'DEKİ BAZI YORUMLAR ŞÖYLE:

Bence de yarışmanın favorilerinden. Bu şarkı da o kadar iyi gitmiş ki sesine...

Buse'nin sesi çok güzel çok beğendim

Bir babanın evladı için yaşadığı en büyük sevinç bu olsa gerek. Gerçekten çok gururlandırıcı bir olay. Ayrıca kızın sesine de bayıldım.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Acun Ilıcalı Denizli Türkiye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title