Haberler

Türkiye'den Gazze'ye Gönderilen İnsani Yardım (2)

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türkiye'nin Kudüs Konsolos Vekili Burç Ceylan'nın Filistinli yetkililerle bir araya gelmesi AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın Filistinli yetkililerle bir araya gelmesi AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın ile röportaj Türkiye'nin Kudüs Konsolos Vekili Burç Ceyla, AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın El-Emel Yetimhanesini ziyaret etmesi Türkiye'nin "Eclips" adlı gemiyle gönderdiği yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlayacak Türk heyet Gazze'ye ulaştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türkiye'nin Kudüs Konsolos Vekili Burç Ceylan'nın Filistinli yetkililerle bir araya gelmesi

AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın Filistinli yetkililerle bir araya gelmesi

AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın ile röportaj

Türkiye'nin Kudüs Konsolos Vekili Burç Ceyla, AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın El-Emel Yetimhanesini ziyaret etmesi

Türkiye'nin "Eclips" adlı gemiyle gönderdiği yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlayacak Türk heyet Gazze'ye ulaştı. Türkiye'nin Kudüs Konsolos Vekili Burç Ceylan, AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın, ve beraberindeki heyet Gazze'deki Filistin Hükümeti Dışişleri Bakan Vekili Gazi Hamad, ile bir araya geldi. Daha sonra, Türkiye'nin Kudüs Konsolos Vekili Burç Ceylan, AFAD İyileştirme Daire Başkanı Cengiz Akın, ve beraberindeki heyet Türk Kızılayının katkılarıyla yaptırılan El-Emel Yetimhanesini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Akın Türkiye Gazze Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title