Haberler

Türkiye Diyanet Vakfı'nın Yurt Dışındaki Ramazan Etkinlikleri

Güncelleme:
Abone Ol

TDV'nin Brezilya ve Honduras'daki yardım ve faaliyetleri devam ediyor. 500 aileye gıda kolisi yardımı yapılırken 2 bin kişiye de iftar verildi.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt dışındaki ramazan etkinlikleri devam ediyor. TDV Brezilya ve Honduras'daki ailelere gıda kolisi yardımı yapılırken çok sayıda kişiye iftar verildi. Öte yandan TDV'nin Brezilya ve Honduras'daki yardım ve faaliyetlerinden etkilenen 3 kişi İslamiyet'i seçti.

2 BİN KİŞİYE İFTAR

TDV'den yapılan açıklamada, vakfın, Sao Paulo ve Rio de Janairo'da 500 yoksul aileye gıda kolisi dağıttığı ve 2 bin kişiyi iftarda buluşturduğu belirtildi.

BİR KADIM MÜSLÜMAN OLDU

Müslümanlar'ın yaşam tarzından, birbirlerini düşünmelerinden, paylaşma ve yardımlaşmalarından etkilendiğini belirten bir kadının Müslüman olduğu ifade edildi.

HONDURAS'TA 2 KİŞİ İSLAMİYET'E KATILDI

Ayrıca, 3 bin Müslüman'ın yaşadığı Honduras'ın başkenti Tegucigalpa ve La Paz şehirlerinde gıda yardımları ve iftar programları düzenleyen TDV'nin çalışmalarından etkilenen 2 kişinin daha İslamiyet'i seçtiği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Honduras Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title