Haberler

Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu'na Tepki

Abone Ol

Aralarında Giresun Gazeteciler Derneği'nin de bulunduğu 33 gazeteciler cemiyeti Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetiminin aleyhinde ortak deklarasyon yayınladı...

Aralarında Giresun Gazeteciler Derneği'nin de bulunduğu 33 gazeteciler cemiyeti Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetiminin aleyhinde ortak deklarasyon yayınladı.

23 Eylül'de Ankara'da yapılan kongrede çok sayıda dernek delegesine oy kullandırılmadığı için mahkemelik olduklarını hatırlatan Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram "23 Eylül'de tüzüğü, hukuku, Anayasal hakları çiğneyerek, anti demokratik yöntemler kullanarak gerçekleşen genel kurulda seçilen Atilla Sertel ve arkadaşlarının Alanya'daki tavrını kınıyorum. Gazeteciler, herkesten, her kurum ve kuruluştan daha çok demokrasiden, demokratik hakların kullanılmasından yana olmalıdır. Ancak sayın Sertel ve arkadaşları temsil ettiği kitleye karşı baskıcı bir tavır içindeler. 33 arkadaşımla birlikte demokrasi ve hukuk mücadelesi veriyoruz" dedi.

Bayram, federasyon yönetimine yönelik 33 derneğin ortak deklarasyon yayınladığını da sözlerine ekledi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atilla Sertel Bekir Bayram Türkiye Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title