Haberler

Türkiye Narin'in katilini ararken aile bireyleri para derdine düşmüş

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar devam ederken ailenin para derdine düştüğü ortaya çıktı. Güran Ailesi'nin sosyal medyadan yapılan paylaşımlara dava açması için tuttuğu 12 avukatın bugüne kadar 415 suç duyurusunda bulunduğu öğrenilirken avukatların davalı tarafa arabuluculuk sistemiyle teklif gönderdiği ve kabul edenlerin Güran Ailesi'ne istenilen parayı ödediği öğrenildi.

Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ediyor.

AİLENİN AVUKATLARI 415 SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞ

Cinayetin aydınlatılması için çalışmalar devam ederken Güran Ailesi'nin 'para' derdine düştüğü ortaya çıktı. Akşam gazetesinden Şeyhmus Çakan'ın haberine göre Güran Ailesi'nin sosyal medyadan yapılan paylaşımlara dava açması için tutuğu 12 avukatın, bugüne kadar 415 suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Avukatlar davalı tarafa arabuluculuk sistemiyle teklif gönderiyor, kabul edenler Güran Ailesi'ne istenilen parayı ödüyor.

"ŞAHİN GÖZÜ" KAMERA KAYITLARININ ÇÖZÜMÜ YAPTIRILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı 8 yaşındaki Narin Güran cinayetini tüm ayrıntıları ile çözmek için Tavşantepe Köyü'nü gören askeri üsteki 'şahin gözü' kamera kayıtlarının çözümünü yaptırdı. 7 dakika 28 saniyelik görüntülerde, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın kendisine ait 23 AN 630 plakalı araçla Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos'ta köyden dere yatağına doğru ilerlediği, dereye yakın bir noktada durduğu belirlendi. Bahtiyar'ın aracının yönünü köye doğru çevirip park ettikten sonra Narin'in cansız bedeninin bulunduğu çuvalı kucağına alıp dereye kıyısına doğru yürüdüğü tespit edildi.

150 METRE YÜRÜMÜŞ

Nevzat Bahtiyar'ın yürüdüğü mesafenin uydu görüntülerinden çıkarılan koordinatlara göre 150 metre olduğu belirlendi. Bahtiyar'ın hiç yere bırakmadığı çuvalı dere yatağının su ile birleştiği noktada kucağından indirip önce ağzını bağladığı ardından bir kaya parçasının altına gizlediği, üzerine de 3 büyük kaya parçası daha koyduğu belirlendi. Soruşturma dosyasına yansıyan bilgilere göre, Nevzat Bahtiyar'ın, cesedin akıntıya kapılması halinde birileri tarafından görülebileceği ihtimali nedeniyle cesedi kaya parçası altına sıkıştırıp üzerini de büyük kaya parçalarıyla kapattığı değerlendirildi. Bahtiyar'ın ayrıca cesedin hızlı çürümesi için de böyle bir önlem aldığı öğrenildi. Bahtiyar'a savcı huzurunda yaptırılan yer gösterme tutanaklarını da görüntüler doğruladı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Narin Güran Diyarbakır Türkiye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

duyarlı vatandaş:

Midem bulanıyor bunları haber yapmayın

Yanıtla0309
Fikriye:

Bunlar hangi kitaba inanıyorsa, o kitabın cehenneminde kül olsunlar.

Yanıtla6249
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

En çok kazandıran meslek Tokatçılık ve Tırnakçılık

Yanıtla9123
Halil Kurt:

mesleğin hirsizlikni

03
Vedat Bulut:

Yeterrrrr be yeterrrrr narin narin bi narin ölüyor bu dünyada hepde aynılarnı yazıyorsunuz birkerede düzgün yaapın işinizi

Yanıtla6356
bekir yapici:

15 - 20 belkide okur yazar olmayan kisi devlet kurumlarinla ve Türkiye halkinla resmen adeta alay ediyor kurumlarin aciz ve yetersiz kaldigi imaji veriyor arkalarinda bir üst akil olmasa buna cesaret edemezler,ayrica halkimiz sosyal medya ve bazi tv kanallari bu olayin üstüne gitmeseydi kurcalamasaydi cinayet ufak bir haberle gecistirilir benzerleri gibi zamana yayilarak unutturulurdu bu olay bile bu düzenin güvenlik adalet ve egitim sisteminin degismesi gerceginin bir göstergesi degilmi?

Yanıtla1103
Sema Birer:

Olayı kapamak için korkutma politikası yapıyorlar ki millet sussun

Yanıtla287
Sacid ULUÇAY:

ve olay üstü örtülü bir şekilde gitti gidiyor . nasıl kirli bir pazarlık varsa artık devlet ile aralarında bu rezil olayı devlet örtbas etti ediyor. kim öldürdü hala bilemiyoruz tuhaflıga bakarnisin. 3-5 cahil ile baş edemeyen devlet görüntüsü var şu an...

Yanıtla1852
BERAT HALİD:

Öyle olmasa şeref namus haysiyet için 200 bin tl arada söz konusu olurmu

Yanıtla042
zırzop:

yavrum cennette ya bunlar

Yanıtla230
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title