Haberler

Türkiye'nin konuştuğu çocuk gelin bu fotoğraflarda kaç yaşında? Annesi yanıtladı

Güncelleme:
Abone Ol

6 yaşındaki gelin skandalında tüm gözlerin çevrildiği aileden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kızı H.K.G. ile evlendirildiği Kadir İstekli'ye ait fotoğraflarla ilgili konuşan anne Fatıma Gümüşel, "Başında turkuaz örtü olan kızım H.K.G.'dir. Arkasındaki kişi ise Kadir İstekli'dir. Kızım burada 7-8 yaşlarındadır" dedi.

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşında kızı H.K.G.'yi 29 yaşındaki Kadir İstekli ile dini nikâhla evlendirmesine ilişkiniddianame kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs'ta görülecek. Süreç devam ederken, hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası istenen anne Fatıma Gümüşel'in savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. Kadir İstekli'nin kızını 16 yaşındayken annesiyle beraber istemeye geldiklerini söyleyen anne, ikilinin arasında 19 yaş fark olduğunu ama bunu sorun etmediklerini belirtti.

"BU FOTOĞRAF SAPANCA'DAKİ EVDE ÇEKİLDİ"

Sözcü'nün haberine göre; dava dosyasına sunulan H.K.G.'nin gelinlikli ve diğer fotoğraflarını doğrulayan Gümüşel, "Bana göstermiş olduğunuz başında turkuaz örtü olan kızım H.K.G.'dir. Arkasındaki kişi ise Kadir İstekli'dir. Bu fotoğraf Sapanca'daki evde çekilmiştir. Kızım burada 7-8 yaşlarındadır. Yine beyaz gömlekli arkası dönük oturan kişi Kadir İstekli'dir. Yine başında örtü Kadir İstekli'nin sarılmış halinde bulunduğu kahverengi çekyat üzerinde oturan fotoğraftaki H.K.G.'dir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin konuştuğu çocuk gelin bu fotoğraflarda kaç yaşında? Annesi yanıtladı

"KIZLARIM KADİR'DEN KURAN DERSİ ALIYORDU"

Kızı H.K.G.'nin söylediklerinin yalan olduğunu öne süren Gümüşel, "Kızım H.K.G. ve diğer çocuklarımın hepsi Kadir İstekli'den Kuran dersleri alıyorlardı. H.K.G. 7-8 yaşlarından itibaren 10 yaşına kadar Kadir İstekli'den ders aldı. 10 yaşından sonra H.K.G.'yi Sakarya'nın Arifiye İlçesi'ndeki başka bir medreseye gönderdik. Yaklaşık 3 sene Arifiye'de kaldı. Kızım artık büyüdüğü için Kadir İstekli'den ders almasına müsaade etmedik. Kızımın anlattıklarının hepsi yalandır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kadir İstekli Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

kadir uğur:

Okullardaki tacizlerden bıktık okullar kapatılsın demezsiniz. Daha dün çatalcada doktor 2 kıza tacizden tutuklandı.Doktorlara saldırın hastaneler kapatılsın demezsiniz.Sizi Allah peygamber düşmanı yaratıklar.

Yanıtla462774
terra nova:

mesele dini bir hususiyet olunca bir takım insanlar gerçekçi olmayacaktır. bu olay gerçekse bile bu tür münferit olayları cemaatlere bağlayarlar. türkiye bu operasyonları çok gördü. zaten ismailağa cemaati yıllardır bu tip operasyonlara hatta suikastlere maruz kalıyor

3335
Demir Acer :

bunu yapanlar her kimse; dinlisi dinsizi hacisi hocasi tahrikati tekkesi sakallisi sariklisi doktoru hemsiresi her kimse IDAM edilmelidir NOKTA

544
Rümeysa Gürgar:

Ne kadar boş bir yorum yazan kişiye Allah akıl fikir versin yazık sizin gibi yobaz insanlara

1231
Figen Yuvanç:

Evet sna din bahanesiyle sapkın pedofilik azgınlıklarını uygulayan bu insanlara gerekli cezayı vermeyip ört bas edenler dine zarar vermiyor mu? Olayı meşrulaştırıyor ve güzel dinimixin yanlış anlaşılmasına beden oluyorlar

534
Figen Yuvanç:

Dinle alakası olmayan bu sapkınlıklar mide bulandırıyor ve sanki Allah’ın emretmiş gibi muamele yspılıyor

231
Mehmet Yeltekin:

Hani deriz ya bunu yapana kafir işi noldu Bunlar birde Müslüman...Ayet derki ben sizin kalplerimizi bilirim boşuna Müslümanlık taşlamayın Hucurat 10.11.12.13..14.

223
Turgut Aydın:

Sen neyi meşru laştırıyon nerde böyle vaka varsa adalet önüne çıksınnn dinle ne alakası varrr

121
Gülsüm Polat:

Altı yaşında ama yanındaki adamların boyunda böyle altı yaşı nda bir çocuk görmedim ben kız yalan söylüyor. birileri var yönlendiren cemaate karşı birisi

Yanıtla395795
İso Gio:

Doğu'da PKK kaçırıp daga çıkardığı çocuklar içinde bukadar sesin çıksa başlık parasi adı altında 13.14 yaşındaki kizlarin evlendirmelerinede sesin çıksa sozcüüü tabi iş dini karalamak ortalığı karıştırmak oldunmu sisin üstünüze ????

Yanıtla144179
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title