Haberler

Tusaş'a Terör Saldırısı... Ak Parti Sözcüsü Çelik: "terörle Mücadelemizi En Kararlı Şekilde Sürdüreceğiz."

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörle mücadelemizi en kararlı şekilde sürdüreceğiz'' mesajını paylaştı.

(ANKARA) - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörle mücadelemizi en kararlı şekilde sürdüreceğiz" mesajını paylaştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörle mücadelemizi en kararlı şekilde sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kahramankazan Ömer Çelik AK Parti Güvenlik Politika Ankara Güncel Terör TUSAŞ Güvenlik Terör Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title