Haberler

Derik Kaymakamı Safitürk'ü Şehit Eden Sanık, Duruşmada Kendini Ateşe Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'in Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısına ilişkin davanın duruşmasında tutuklu sanık kendini ateşe verdi.

Mardin'in Derik ilçesinde belediye başkan vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edilmesine ilişkin davanın duruşmasına, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla katılan sanık Şerif Mesutoğlu, kendisini ateşe verdi.

8'İ TUTUKLU 15 SANIĞIN YARGILANMASINA DEVAM EDİLDİ

Mardin 3. Ağır Ceza Mahkemesinde Safitürk'ün şehit edildiği terör saldırısına ilişkin 8'i tutuklu 15 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tutuksuz sanıklar Abdülkadir Deniz, Saime Ateş Mesutoğlu, Nursel Eser, Zinet Erdaş ve Zuhal Dalçin hazır bulunurken başka illerdeki cezaevlerinde tutuklu olan sanıklar Devran Aslan, Tahsin Erdaş, Şerif Mesutoğlu, Mehmet Deniz, Ahmet Deniz, Fikret Bağı, Fikret Deniz ve Vedat Erol ile SEGBİS aracılığıyla bağlantı kuruldu.

''ÖNEMLİ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİM'' DEDİ

Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan SEGBİS aracılığıyla savunma yapan tutuklu sanıklardan Şerif Mesutoğlu, davayla ilgili önemli şeyler söyleyeceğini dile getirerek, yanında bulunan diğer sanıklar ile görevlilerin çıkarılmasını talep etti.

Derik Kaymakamı Safitürk'ü Şehit Eden Sanık, Duruşmada Kendini Ateşe Verdi

ÜZERİNİ ALEVLER KAPLADI

Talebin kabul edilmesinin ardından odada yalnız kalan sanık Mesutoğlu, söyleyeceklerine mahkeme heyetinin inanmayacağını belirtti ve daha sonra oturduğu masanın altında bir şeyleri kurcalamaya başladı. Bu sırada ayağa kalkan Mesutoğlu'nun üzerini alevlerin kapladığı görüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki ilk müdahalesinin ardından Mesutoğlu, Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Vücudunda yanıklar olan Mesutoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Deniz Mardin Derik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

GERÇEKÇi OL:

Beter ol. !

Yanıtla623
misafir:

kim niye sondürdu şimdi hastanede bakacagız

Yanıtla622
FATİH:

kim söndürdüyse vatan hainidir

Yanıtla115
lanet herifler:

bıraksaydınızda yansaydı

Yanıtla115
El turko:

Vatanini milletini savunan kurtde olsa arapda olsa turkde olsa asildir canimizdir. Sehit veren kurt kardes sizumyz sana degil biliyosun. Sen sadece etrafina bak ve dusun irak suriye filistin iran oralardaki acilari ve tecavuz edilen kadinlari yada kandil gecesi bombalan sehirleri.

Yanıtla18
agusto:

Şov yapmaya kalkmış. Herhalde dikkatleri çekip beni unutmayın mesajını kime vermiş olabilir.

Yanıtla14
YOLUN YOLCUSU:

Öncelikle Şehit kaymakama rahmet diliyorum ve umarım gerçekten suçlu kimse cezası verilir ülke olarak bir bi dönem yaşıyoruz herşey refleksif durumda

Yanıtla05
MELAN:

GİZLİ NEYİ SÖYLEYECEKMİŞ BU MEMLEKETTE BİR TETİKÇİNİN BİLİPTE MİT''İN BİLMEDİĞİ NE OLABİLİR.

Yanıtla02
Jakan:

Herkesi ayni kefeye koyarsaniz iste ozaman bolunuruz beyler

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title