Haberler

Tuzla'daki Fabrika Yangınında Kayıp İşçi Aranıyor

Abone Ol

Haber alınamayan işçinin ağabeyi Kadir Saraç, "Son olarak telefonu saat 04.Haber -Kamera."

Haber alınamayan işçinin ağabeyi Kadir Saraç, "Son olarak telefonu saat 04.00'e kadar çalıyordu"

Haber -Kamera: Cengiz ÇOBAN - Timur TARLIĞ - Hasan YILDIRIM - Ünsal ÇAKİN- Ramazan ALMAÇAYIR - İSTANBUL DHA

Tuzla'da Orhanlı Sanayi Bölgesi'nde bir strafor ve lojistik destek merkezi idare ve depo kısmında dün saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Yaklaşık 10 bin metre kare üzerinde üç katlı binada henüz belirlenemeyen çıkan yangın patlamalar nedeniyle kısa sürede yayıldı. Yangına ilk olarak işçiler müdahale etti. Ancak yetersiz kalınınca durum itfaiyeye bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Orhanlı itfaiye ekibi müdahalede yetersiz kalınca takviye ekip istedi. Alarma geçen İstanbul İtfaiyesi, Orhanlı,Tuzla, Organize Sanayi Bölgesi, Kartal, Sultanbeyli, Yenişehir, Kadıköy, Ümraniye, İstinye, Şişli, Bakırköy, Başakşehir, Kurtköy, Seyrantepe, Gebze itfaiye grupları bölgeye sevk edildi. Tuzla Belediyesi, Pendik Belediyesi, Hamidiye A.Ş.'den ise su tankerleri gönderildi. Yangına 70 araç 220 personel ile müdahale edildi. KAYIP İŞÇİ ARANIYOR

Yangın nedeniyle içeride mahsur kalan Recep Doğan, Muhammed Sarıkaya, Hüseyin Çolak ile 2'si itfaiye görevlisi 5 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı.İçeride ise nakliye bölümünde şoför olarak çalışan 39 yaşındaki Ümit Saraç'ın mahsur kaldığı öne sürüldü. Ümit Saraç'ın ağabeyi Kadir Saraç, haberi alınca Ankara'dan İstanbul'a geldiğini belirtti. Saraç, "Arkadaşları, kardeşimin depoda mahsur kaldığını telefonla bize haber verdi. Son olarak telefonu saat 04.00'e kadar çalıyordu. Ancak cevap vermiyordu. 04.00'ten sonra ise telefonuna hiçbir şekilde ulaşılamadı. Bekleyişimizi sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Saraç İstanbul Orhanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title