Haberler

Tuzluca'da Kanalizasyon Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

Güncelleme:
Abone Ol

Tuzluca'da, ilkbaharda startı verilen ve bütün ilçeyi kapsayacak olan alt yapı, kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları son sürat devam etmektedir.

Belediye Başkan Vekili Çetin Ada, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan başkanlığında;' ' Tuzluca'da Değişim Zamanı''ile başladıkları ve Cumhuriyet ile yaşıt ilçeye, tarihi boyunca gelmediği hizmetleri getirdiklerini ve Tuzluca'nın Çehresini değiştirdiklerini ve bu değişimin de devam ettiğini vurguladı.

Ada, ilçede yapılan hizmetler ve değişimin bazı kesimleri rahatsız ettiğini ve bu doğrultuda göreve geldiklerinden beri sürekli şikâyetlere maruz kaldıklarını, yapılan hizmetlerin ortada olduğunu ve bu hizmetlerin herkes tarafından görüldüğünü belirtti.

Başkan Vekili Çetin Ada, İlçe merkezi dışında arıtma tesisinin olacağı alandan döşemesine başlanan Kanalizasyon Hattının, ilçe merkeze kadar ilerlediğini ve çalışmaların şuanda, Aşağı Mahallede devam ettiğini belirterek, projenin bitmesi ile beraber ilçedeki Kanalizasyon sorununun da tarihe karışacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Sait Sadrettin Türkan Tuzluca Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title