Haberler

Rus Uçağı Düşürüldükten Sonra Putin'in Dalgın Halleri Fotoğraflara Yansıdı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin Rusya uçağını düşürmesinin ardından kameralar karşısına çıktığı ilk toplantıda sıkıntısı yüzüne vuran Putin'in dalgın hali fotoğraflara yansıdı.

Putin, Türkiye'nin Rus uçağını düşürdüğü haberini Ürdün Kralı Abdullah ile yaptığı görüşmeden önce aldı. Sıkıntısı yüzüne vuran Putin'in dalgın hali fotoğraflara yansıdı. Ululararası haber ajansları Putin'in bu görüntülerini abonelerine 'öne çıkan fotoğraf' olarak servis etti.

HABERİ GÖRÜŞMEDEN ÖNCE ALDI

Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkesine ait savaş uçağının Türkiye tarafından düşürüldüğü bilgisini Ürdün Kralı ile görüşmesinden önce aldı.

GÖRÜŞMEYE DİKKATİNİ VEREMEDİ

Putin, olayın ardından ilk kez kameraların karşısına da bu görüşmede geçti.

Kral Abdullah konuşurken cebinden küçük bir kağıt çıkaran Putin dikkatini görüşmeye veremedi.

PUTİN'İN DALGIN VE GERGİN HALLERİ

Önündekilerle meşgul oldu. Kendisine uzatılan notu toplantı boyunca fark etmedi. Putin'in dalgın ve gergin hallerini uluslararası haber ajansları abonelerine "öne çıkarılan fotoğraf" olarak geçti.




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ürdün Kralı Abdullah Rusya Federasyonu Vladimir Putin Türkiye Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

MUSTAFA SEFA:

TÜRKLERİ NASIL YENECEĞİNİ HAYAL EDYODUR

Yanıtla26
eit:

Putin G20 de de böyleydi Putinin saglik sorunlari var hemde cok ciddi bir hastaligi ben mahcubiyet sanmistim ama görüyomki mahcubiyeti asan büyük sorunlari var. Rusya sucunu bastirmak icin türkiyeyi sikistirmaya bakiyor, Recep Erdogan Adamdiyerek Türkiyenin gözünü boyip Suriyeye Askeri siginak yapti, Rusya akili Türkiye keriz o cekirge ückez sicrar sonu malum. Ey Iran gicini türkiye kurtardi simdide Türkiye karsi cephe aliyorsun bu gidisle senin akibetinde iyi olmiyacaga benziyor

Yanıtla13
44:

derlerki kuranda yazarki fitne araptan çıkacak bunun neticesinde 3 cihan harbi çıkacak bundan sonrada büyük israil devleti kurulacak bu olayların tümü israil devletini büyütme için yapılıyor

Yanıtla11
harbi:

Putin dünyada ciddiyeti olan sevdiğim saydığım bir lider Türkiye yi dinlememesi Türkmen lri vurması kabul edilemez suriye de Kürtler ülkenin 3/1İşgal etmiş işit yine aynı şekilde Türkmen lerse kendi kendini koruyamazken gel onlara bomba yağdır.Putin savaşaş bittikten sonra Türk göneticilere deseydi ki benim buradan bir koridorla akdenize bağlanmak lazım ben inanıyor iki bir yolu bulunurdu

Yanıtla10
erdinc:

bahceliye cok benziyor .O da secimlerden sonra boyleydi

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title