Haberler

Ülkü Çiçekleri'nden Başkan Kocamaz'a Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Öğrencilerden oluşan 'Ülkü Çiçekleri' Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret ettiler.

Tarsus Ülkü Ocakları'nın eğitim programı kapsamında hayata geçirdiği ve öğrencilerden oluşan 'Ülkü Çiçekleri' Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret eden Ülkü Çiçekleri'ne Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Şimşek ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Geleceğin sahibi olan gençlere daha iyi bir ortam hazırlamak için yerel yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ülkü Ocakları'nın gençlere yönelik başlatmış olduğu çalışmaya sevindiğini söyledi.

Ziyaretten dolayı memnunluk duyduğunu dile getiren Başkan Kocamaz, gençlere yönelik hazırladıkları 2 projenin hayat geçmesiyle kentte bulunan gençlerin kaynaşacağını kaydetti.

Başkan Kocamaz, "Tarsus Belediyesi olarak özellikle gençlere yönelik 2 projeyi hayata geçiriyoruz. Bir tanesi Eski itfaiye Binasını restore ettirerek orayı bir bilim ve spor merkezi haline getirmek. Gençler, çocuklar oraya gelerek hem spor yapacaklar, hoşça vakit geçirecekler hem de özellikle fizik ve kimya derslerindeki deneyleri bizzat uygulamalı olarak görecekler ve kendileri yapacaklar. İkincisi Baraj bölgesinde Tarsus'un değişik mahallelerindeki aynı yaştaki hemcins gençleri bir araya getireceğiz.

Kaynaşmalarını, birbirlerine sahip çıkmalarını, hemşehricilik bilincine ulaşmalarını ve çevreye duyarlı hale gelmelerini sağlamak amacıyla tüm masrafları belediyemize ait olmak üzere orada birer hafta ağırlayacağız. Burada kamp gibi gece ve gündüz kalacaklar. Geceleri etüt ve eğlence gündüzleri de hem eğitim hem spor yapmalarına yönelik her türlü mekanı hazırlıyoruz. Her dönem en az 100-150 öğrenciyi orada ağırlayacağız. Tarsus'taki birliği, beraberliği sağlamak istiyoruz. Gelecekte değişik mahallelerden gelen çocuklar birbirini hem tanısın hem yakınlaşsın hem kaynaşsın birbirlerinden kopuk olmasınlar. Kaymakamlık, belediye, milli eğitim olarak bu iş yürütülecek. Değişik okullardan öğretmenlere görev verilecek. Tüm masraflar belediye tarafından karşılanacak. İnşallah bu proje çalışması Türkiye'de bir ilk olacak" dedi.

Ülkü Çiçeklerini Belediye Başkan ile buluşturduklarını söyleyen Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Şimşek, kendilerine destek veren belediye başkanına teşekkür etti.

Ülkü Ocağı Başkanı Şimşek, "Tarsus Ülkü Ocakları olarak bu yıl üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz Ülkü Çiçekleri Eğitim Projesi kapsamında ülkü çiçeklerini değerli belediye başkanımız Burhanettin beyle buluşturduk. Çocuklara kendi bilgi ve birikimlerini eğitimci kimliğiyle görüşlerini beyan etti. Bizde Ülkü Ocakları olarak değerli belediye başkanımıza eğitim ve öğretime vermiş olduğu desteklerden dolayı nezaket ziyaretinde bulunduk" şeklinde konuştu.

Şimşek, Başkan Kocamaz'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Muzaffer Şimşek Güncel Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title