Haberler

Uluslararası 1. Demirci Sempozyumu

Abone Ol

Demirci ilçesinde, Uluslararası 1. Demirci Sempozyumu düzenlendi.

Demirci ilçesinde, Uluslararası 1. Demirci Sempozyumu düzenlendi.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi Basri Koçyiğit Kültür Merkezindeki sempozyumun açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, sempozyuma gönderilen bilgileri ve kabul edilenleri 4 başlık altında topladıklarını ifade etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi de Demirci'nin köklü bir tarihe, geçmişe ve mirasa sahip olduğunu belirterek, sempozyumda Demirci'nin ekonomik, sosyal ve demografik açıdan masaya yatırılacağını kaydetti.

Sempozyuma davetli konuşmacı olarak katılan Harjit Sing ise katılımcılara güneş enerji sistemleri ve güneş enerjisinden yararlanma yollarıyla ilgili sunum yaptı.

Sempozyumda ayrıca öğretim görevlisi Zafer Işıldar yönetiminde Uygur ve Kerkük türküleri seslendirildi.

Sempozyumun açılış programının ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Kaymakam Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, öğrenciler tarafından hazırlanan Türkçe Gönüllüleri Otağı'nın açılışını yaptı.

Programa, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, Belediye Başkanı Selami Selçuk, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Demirci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title