Haberler

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Sinema TIR'ı 18 İlçeyi Dolaşıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bu yıl 61'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Sinema TIR'ı, 26 Eylül'de yola çıkarak 4 Ekim'e kadar 18 ilçede açık hava film gösterimlerine ev sahipliği yapacak.

(ANTALYA)- Bu yıl 61'incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Sinema TIR'ı, 18 ilçede farklı mekanlarda vatandaşları filmlerle buluşturuyor.

Bu yıl 61'incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, sinemayı kentin her köşesine ulaştırıyor. 26 Eylül'de yola çıkan Sinema TIR'ı, 4 Ekim'e kadar 18 ilçeyi dolaşarak sinema keyfini tüm şehre yayıyor. Vatandaşlar, 9 gün boyunca ilçelerinin merkezi mekanlarında açık havada yerli ve yabancı sinemanın en yeni örneklerini izleyecek.

Yıldızlar altında sinema keyfi

Sinema TIR'ı gösterimleri kapsamında; Kıvanç Baruönü'nün yönettiği "Lohusa", Mustafa Kotan'ın yönettiği "Kardeş Takımı" ve Nigel W. Tierney ile Dong Long'un yönettiği Çin yapımı animasyon "Altın Gaga ve Macera Çetesi" filmleri seyirciyle buluşuyor. Yola çıkan biri kapalı iki Sinema TIR'ı, bugüne kadar Kepez, Konyaaltı, Kaş, Demre, Aksu, Korkuteli, Elmalı, Finike ve Serik ilçelerinde ayrı gösterimlerle vatandaşlara ve çocuklara sinema keyfi yaşatırken, Altın Portakal heyecanını da ilçelere taşıdı.

Festival, ana mekanlarındaki gösterimlerse 5 Ekim'deki açılış töreninin ardından başlayacak. 12 Ekim'e kadar Türk ve dünya sinemasının seçkin örneklerini sunacak festival, usta sinemacılarla sinemaseverleri kentte bir araya getirecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

Film Festivali Yerel Haberler Kültür Sanat Etkinlik Festival Antalya Sinema Turizm Güncel Kültür Sanat Eylül Sanat Kültür Etkinlik Yerel Haberler Turizm Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title