Haberler

Uluslararası Antalya Piyano Festivali Devam Ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Festival piyanonun zarif kraliçesi Gülsin Onay ile devam ediyor.

Dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları Antalya'da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, piyanonun zarif kraliçesi Gülsin Onay'ın vereceği muhteşem konser ile devam ediyor. Bu yıl festivalin en önemli konukları arasında yer alan Onay , Hocası Ahmed Adnan Saygun'un dünya çapında en güçlü yorumcusu kabul ediliyor. Kaçırılmaması gereken bu konser , 26 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'de Antalya Kültür Merkezi'nde izlenebilir.

Ahmed Adnan Saygun'un dünyadaki en güçlü yorumcusu

Özellikle romantik dönem bestecilerinin eserlerindeki usta yorumuyla tanınan sanatçı konserde, Saygun ve Beethoven'ın eserlerinin yanı sıra 20. yüzyılın en önemli bestecilerinden biri olan ve bu yıl 150. doğum yılı kutlanan Fransız besteci Claude Debussy'nin eserlerini de yorumlayacak. Sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı ve Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleşen festival 13. yılında da dopdolu içeriği ile izleyicilerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmed Adnan Saygun Gülsin Onay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title