Haberler

Uluslararası Kalite Ödülü Colıseum'a

Güncelleme:
Abone Ol

BID tarafından her yıl verilen Uluslararası Kalite Ödülleri'nde Arch of Europe 'Altın' kategorisi bu yıl Türkiye'ye geldi.

Coliseum Sportif Yaşam Kulübü, Türkiye'nin tek ISO belgeli spor kulübü olarak 2013 yılının Altın kategori ödülünü almaya hak kazandı.

Kurum ya da kuruluşların kendiliğinden aday olamadığı, 'Müşteri Memnuniyeti','Liderlik', Teknoloji', 'En İyi Uygulama', 'İş Sonuçları' ile 'ISO 9000 veToplam Kalite Yönetimi' kriterlerinin temel alındığı BID ödüllerinde Coliseum, Türkiye'nin tek ISO belgeli spor kulübü olarak ödüle layık görüldü.

ISO9001 Toplam Kalite Standardı, ISO 10002 Müşteri Şikayetleri Yönetimi Standardı ve ISO 14001 Çevre Yönetimi Standardı belgelerine sahip Coliseum, QC 100 Toplam Kalite Yönetim Modelikriterleri temel alınarak, BID Dünya Kongreleri Delegeleri'nin oylamasıyla seçildi.

Frankfurt'ta düzenlenen törende, Coliseum Sportif Yaşam Kulübü adına ödülü Genel Müdür Fuat Bozak,BID Başkanı Jose E. Prieto'nun elinden aldı.

15 yıldır sektörde hizmet veren Coliseum'un dünyadaki spor kulüpleri arasında en iyi seçilmesinden ötürü hem kendi adlarına hem de Türkiye adına gurur duyduklarını belirten Fuat Bozak, "Kalite politikamızın tüm maddelerini eksiksiz yerine getirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdık ve 2013'ün en iyisi seçilerek bu ödüle layık görüldük. Bu standartlara, çok çalışmamız, ince eleyip sık dokumamız sayesinde sahip olduk" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uluslararası Kalite Ödülleri Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title