Haberler

Ümraniye Belediyesi’nden 10 Kalıcı Eser Daha

Abone Ol

Ümraniye Belediyesi, Düzenlediği Bir Dizi Törenle 10 Kalıcı Eseri Daha Hizmete Açtı.

Yedi yıllık hizmet döneminde Ümraniye'ye 120'nin üzerinde kalıcı eser kazandıran Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, düzenlenen törenlerle 10 önemli kalıcı eserin daha kurdelesini kesti. Aynı gün içinde düzenlenen açılış törenlerine Başkan Hasan Can'ın yanı sıra, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayları Fatih Yasin Şener ve Özlem Öztekin Vural, İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Savaş Başar Kartal, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk Durak Tantavi Mahallesi

Ümraniye Belediyesi tarafından Hikmet Alma isimli hayırsever vatandaşa yaptırılan Tantavi Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ile Belediyece yapımı tamamlanan Tantavi Mahallesi Yıldırım Beyazıt Parkı, düzenlenen iki ayrı törenle hizmete açıldı. İlk tören, Tantavi Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı için düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, günü birlik işler peşinde koşmadıklarını, Ümraniye'ye kalıcısı eserler kazandırmanın gayretinde olduklarını söyledi.

Bugüne kadar 120'nin üzerinde kalıcı eseri tamamlayarak Ümraniyelilerin hizmetine sunduklarını ifade eden Başkan Hasan Can, Tantavi Mahallesi'ne yaptırdıkları Aile Sağlığı Merkezi de bu eserlerden biri olduğunu söyledi. Başkan Hasan Can, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Ümraniyelilerin yaşam standartlarını yükseltmek için, yalnızca kendi görevlerimizi yerine getirmekle kalmıyor, ilçemizde faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına imkânlar ölçülerinde destek oluyoruz.

Emniyet, muhtarlıklar, hastanelerimiz ve diğer kamu kurumlarımızın çalışmalarına katkılarda bulunuyoruz. Hizmetlerimizin önemli bir bölümü sağlık alanında oldu. Yedi yıllık görev süremizde, Ümraniye'ye 30'a yakın sağlık ocağı kazandırdık. Bu gün de Tantavi Mahallemiz için yaptırdığımız Aile Sağlığı Merkezini hizmete açıyoruz. Mahalle sakinlerimize ve Ümraniyelilere hayırlı, uğurlu olsun.'

Kazım Karabekir'e Sağlık Ve Muhtarlık Binası

Aynı gün yapılan diğer bir açılışın adresi ise Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan Kazım Karabekir Mahallesi Sağlık Ocağı ile Muhtarlık Binası, burada düzenlenen törenle bir hizmete açıldı. Yapılan konuşmaların ardından, Kazım Karabekir Sağlık Ocağı'nın açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından, misafirler sağlık ocağını birlikte gezdi. Sağlık ocağının ardından, Ümraniye Belediyesi tarafından kazım Karabekir Mahalle Muhtarlığı için yaptırılan yeni binanın açılışı gerçekleştirildi.

Dört Kalıcı Eser Daha Dumlupınar Mahallesi'nde

Günün önemli bir açılış töreni de Ümraniye Dumlupınar Mahallesi'nde gerçekleşti. Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Sağlık Ocağı, Kültür Merkezi ve Muhtarlık Binası olarak çok yönlü hizmet verecek yeni hizmet binası ile bu binanın içinde bulunan Malatya Parkı, burada düzenlenen bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Elmalıkent'e Park, Çakmak Mahallesi'ne Sağlık Ocağı

Diğer bir açılış töreni de Elmalıkent Mahallesi'nde yapıldı. Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan Elmalıkent Mahallesi Seyrantepe Parkı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Son açılış töreni ise Çakmak Mahallesi'nde yapıldı. Belediyece yaptırılan Çakmak Mahallesi Sağlık Ocağı, çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title