Haberler

Başakşehirli Arda Turan Hakkında FETÖ Soruşturması Yürütüldüğü Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Şarkıcı Berkay'a saldırmasının ardından hakkında dava açılan Arda Turan hakkında, FETÖ soruşturması yürütüldüğü de ortaya çıktı.

FETÖ'nün futboldaki yapılanmasına ilişkin futbolcular Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk, Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı. Ünlü futbolcular hakkındaki soruşturmanın "FETÖ terör örgütüne üye olmak", "Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçlarından yürütüldüğü öğrenildi.

BAĞLANTILARI OLUP OLMADIĞI İNCELENİYOR

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, futbolcular hakkında örgütle bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor. Soruşturmayı yürüten savcılık, ünlü isimlerin ifadelerinin alınıp alınmayacağına karar verecek. Belözoğlu, Turan, Buruk ve Korkmaz hakkındaki soruşturma dosyaları ayrı ayrı yürütülüyor.

SANIKLAR İFADELERİNDE BİRÇOK FUTBOLCUNUN İSMİNİ VERMİŞTİ

Daha önce eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül, eski milli kaleci Ömer Çatkıç hakkında 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Önceki gün görülen duruşmada sanıklar ifadelerinde aralarında Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu birçok futbolcunun ismini vermişti.

KULÜBÜ 2,5 MİLYON LİRA CEZA KESMİŞTİ

Başakşehirli futbolcu Arda'nın, şarkıcı Berkay'la yaşadığı kavgadan dolayı 12,5 yıl hapsi isteniyor. Kulübü de 2,5 milyon lira ceza kesmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Arda Turan İstanbul Magazin Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (112)

kayserili:

ulan adam bir gazeteci dövdü diye her gün yerin dibine sokuyorsunuz peki siz basın düzgünmüsünüz birilerininin hakkında yalan yanlış haber yaparsınız iftira atarsınız size kimse bir şey yapamaz diye asar kesersiniz biride size çıkıpta dayak atınca ortalığı ayağa kaldırırsınız ama bir gün basının işi bitecek bu ülkede yazıyorum

Yanıtla1393
Hamit Memedov:

Hem konuyu anlayamama, hem de salak salak içi boş tehditler. Bıktım lan sizin gibi aptal köylülerden!!!

38
AYSBERK:

Özel mi yaratıldın nedir Kayserili ? Bir gazeteciyle kalsa iyi idi . . . . Lan adam hastahane basıp silah çekiyor , yazmasın''mı ? Ona''damı yasak? . . . Şimdi korkuttuğunu''mu zannettin sen . . . Kayserililer akılcı kişilerdir , zeki kişilerdir (En azından öyle derler). Tuhaf bir şey . Dedim ya , özel''mi yaratıldın ?

03
MATEMATİKÇİ:

KAYSERİLİ RUMUZLU BENCE SENDE GİZLİ FETÖCÜLERDENSİN

02
34:

Adamları devletin her üst kademesine atadılar güç mevki verdiler sonrada tüh kaka bunlar dediler. Böyle mantıksız sorumsuz bir oyun bu

Yanıtla374
gerçek adam:

adamlık öğrenmek isteyen Arda abimizi örnek alsın. racon adabı, herşey 10 numaradır.

Yanıtla317
Mehmet Çalık TOZBEY:

İNSAN DÜŞTÜ MÜ VURAN ÇOK OLUR. . . BİRÇOK SUÇLARLA İTAM EDİLİR. . . KENDİ KENDİNİ ÖLDÜREN ADAM ARDA TURAN. . .

Yanıtla298
KAAN:

KESİNLİKLE BİZİM ÜLKEMİZDE ORMAN KANUNLARI İŞLİYOR. ARDA İÇİN DEMİYORUM AMA BİR İNSAN HEM FETÖDEN HEMDE ERGENEKONDAN YARGILANIR MI DERİN YAPI TARAFINDAN KASIT VAR

164
antiyobaz:

ya yürü git yobaz

11
MEHMET ÇALIK TOZBEY:

SENİN GİBİ DÜŞÜNMEYENLER YOBAZ HA AFERİN SANA GÜZEL DİLİN VAR. . . GÜZEL İNSAN.

01
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title