Haberler

La Casa de Papel'in oyuncusu Luka Peros, Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin kadrosunda

Güncelleme:
Abone Ol

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan İspanyol soygun dizisi La Casa de Papel'de Marsilya karakterine rol veren Luka Peros, Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ikinci sezonunda rol alacak.

Netflix'te rekor kıran La Casa de Papel dizisinde Marsilya karakterini canlandıran oyuncu Luka Peros, TRT1 ekranlarında yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

KOMUTAN GİOVANNİ GİUSTİNİANİ'Yİ CANLANDIRACAK

Ünlü Hollywood yıldızı Ghassan Massoud'un rol aldığı "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisi, ikinci sezonunda kadrosuna dünya çapında tanınan bir başka yıldızı daha ekliyor. La Casa de Papel dizisinde Marsilya karakterini canlandıran Luka Peros da dizide rol alan isimler arasında yer alacak. Peros, Bizans İmparatorluğu'nun son döneminde, özellikle İstanbul'un fethi sırasında, şehrin Osmanlı İmparatorluğu'na karşı savunmasında önemli rol oynayan komutan Giovanni Giustiniani'yi canlandıracak.

La Casa de Papel'in oyuncusu Luka Peros Mehmed: Fetihler sultanı dizisinin kadrosunda

DİZİNİN BAŞROL OYUNCUSU SERKAN ÇAYOĞLU İLE LUKA PEROS YEMEKTE BULUŞTU

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu ile Luka Peros önceki akşam yemekte bir araya geldi. Yemek çıkışı konuşan Çayoğlu, "Çok heyecanlıyız, çok fazla sahne paylaşamayabiliriz sette ama sürekli beraber olacağız. Dünya standartlarında oyuncularla çalışmak bizim için de çok güzel. Bakalım heyecanlıyız, biz sezon finalini öyle bir yerde bıraktık ki... Seneye heyecanlı ve ağır bir sezon olacak. Bu kez sıcaklarda başlayacağız, zor bir iş bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

La Casa de Papel'in oyuncusu Luka Peros Mehmed: Fetihler sultanı dizisinin kadrosunda

Kaynak: AA / Güncel

La Casa De Papel Marsilya Dünya Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kaç yaşında, nereli? Servet Yardımcı'nın hayatı ve kariyeri TRT SPOR YAYIN AKIŞI: TRT Spor'da bugün hangi maçlar var? 11 Temmuz TRT Spor maçları! Gaga Bulut neden gözaltına alındı, ne oldu? Gaga Bulut kimdir? HAZİRAN 2024 ABD ENFLASYON KARARI | Haziran ayı için ABD enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ÖSYM YKS (TYT, ATY, YDT) üniversite sınavı sonuç sorguma ekranı (sonuc.osym.gov.tr) HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ | Nem oranı yüzde kaç? 11 Temmuz hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? 3. DÖNEM AÇIK LİSE (AÖL) SINAVLARI NE ZAMAN? AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? KPSS DHBT başvurusu ne zaman? DHBT sınavı hangi tarihte, nasıl başvurulur? Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? Toplantı ne zaman? Emekli maaşı ne kadar olacak? Immobile kimdir? Ciro Immobile kaç yaşında, nereli? Dünya Güzellerim Tatilde 2. Bölüm izle | Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda, saat kaçta? Engin Polat ile Dilan Polat kaç yıl hapis cezası alacak? Polat davasında son durum nedir? 11 TEMMUZ PERŞEMBE HAVA DURUMU | Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi iller için yağış uyarısı verdi? Wanda Nara ve Icardi ayrıldı mı? Wanda Nara ve Icardi neden ayrıldı, ne zaman boşanacaklar? TBMM Genel Kurulunda, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin birinci bölümünde yer alan ilk 6 maddesi kabul edildi.
1000

Yorumlar (1)

Egezen:

TR de oyuncu mu kalmadı

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title