Haberler

Ünlü rapçi Khontkar'ın yaptığı fotoşop Uğur Dündar'ı çok kızdırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Gazeteci Uğur Dündar, fotoğrafını kendi suratının üzerine fotoşopla yapıştırarak profil fotoğrafı yapan Khontkar adlı rapçiyi sert bir dille uyardı.

Khontkar adıyla tanınan rapçi Onur Dinç, usta gazeteci Uğur Dündar'ın fotoşopla yapılmış fotoğrafını kendi fotoğrafının üzerine yapıştırarak profil fotoğrafı olarak kullanmaya başladı. Fotoğrafının bu şekilde izinsiz kullanılması usta gazetecinin tepkisini çekti.

"SİZİ UYARIYORUM"

Sosyal medya hesabından fotoğrafının bu şekilde kullanılmasına tepki gösteren Uğur Dündar, Khontkar'ın Twitter hesabının altına "İzin almadan ve fotoşop yaparak saygısızca kullandığınız fotoğrafımı kaldırmanız konusunda sizi uyarıyorum" diye yazdı.

Ünlü rapçi Khontkar'ın yaptığı fotoşop Uğur Dündar'ı çok kızdırdı

"AMACIM SAYGISIZLIK YAPMAK DEĞİLDİ"

Uğur Dündar'ın bu uyarısını kırmayan Khontkar profil fotoğrafını değiştirdi. Khontkar Dündar'dan özür dileyerek şunları yazdı: "Üstat amacım sana saygısızlık yapmak değildi. İnternette arkadaşlar yapmışlar 'mizah' babında. Benim de hoşuma gitti kullandım. Yoksa kendi kendime ürettiğim bir şey değil. Saygılar, sevgiler."

Ünlü rapçi Khontkar'ın yaptığı fotoşop Uğur Dündar'ı çok kızdırdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Uğur Dündar Onur Dinç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

onurlu:

nerde sosyal medya özgürlüğü sayın dündar işinize gelmedi mi saygısızlık dersiniz tezata bak. iş kendinize geldimi özgürlük demezssiniz sana ne adamın profili istediğini koyar foto

Yanıtla6250
Ramiz Karaeski:

Boş Yapma Çocuk

86
Saçmalama:

O zaman senin fotoğrafını koysun

54
Okuyan:

'' Uğur Dündar''ın fotoşopla yapılmış fotoğrafını kendi fotoğrafının üzerine yapıştırarak'' biraz okuyun okuyun. Başlığı gördüğün gibi yorum yapmışsın belli sırf eleştirmek için biraz içeriği oku öyle yaz

35
.:

yaptığın yorumdan anlaşıldığı üzere ya beynini yeterli düzeyde kullanamıyorsun ya da yaşın ufak şöyle açıklayayım uğur dündar gibi bir üstada hem bu denli saygısızca bir photoshop yapılması doğru değil , khontkar gibi birinin ondan izinsizce bunu profil fotoğrafı yapması hiç doğru değil hatta saygısızlık. Umarım anlatabilmişimdir

03
Davut:

Eleştiri ve sanattır o abisi .Dilinizden dusurmediginiz demokrasidir o.

Yanıtla2117
can:

baskasina ait fotografi izin almadan kullanirsan kaldirtirlar ugur dundar da uyarmis iste demokrasi budur.

18
sus:

dal davut. .

34
derman:

başkasına yapılınca mizah kendilerine yapılınca hakaret oluyor

Yanıtla920
kemal:

ne kızıyorsun adam komedi yapmış ayı oynatıcısı gibi

Yanıtla1116
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title