Haberler

Ünlü Yönetmen Hakan Kurşun, Yeni Yüzyıl'da Seminere Katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Yurtiçi ve yurtdışında bir çok dizi,sinema ve reklam filminin yönetmenliğini yapan Hakan Kurşun Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile İletişim Semineri dersinde biraraya geldi.

Yurtiçi ve yurtdışında bir çok dizi,sinema ve reklam filminin yönetmenliğini yapan Hakan Kurşun İletişim Fakültesi öğrencileri ile İletişim Semineri dersinde biraraya geldi.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Kamile Akgül ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

2000'e yakın reklam filminde "Görüntü Yönetmeni" olarak görev alan 1998 yılında ise yönetmenliğe başlayan Hakan Kurşun, öğrencilere "reklam filmleri" hakkında bilgi vererek deneyimlerini aktardı.

Öğrencilerle soru-cevap şeklinde geçen iletişim semineri dersinde, Kurşun ünlü bir Alman firması için, firmanın haberi olmadan çektiği reklam filmini, firma yetkilileriyle yaşadıklarını ve bu reklam filmi için kullanmış olduğu bütçeyi anlatırken salonda bulunan öğrenciler ve akademisyenler ünlü yönetmeni büyük bir ilgi ile takip etti.

Seminerin sonunda ünlü yönetmen Hakan Kurşun'a teşekkür belgesini İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Kamile Akgül verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Kurşun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title