Haberler

Marketteki "omuz attın" cinayetinde son sanık da tahliye edildi

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Urla ilçesinde bir markette çıkan tartışma sonucu Semih Kenan Köse'nin bıçakla öldürülmesine ilişkin davada son tutuklu sanık Sercan B. tahliye edildi. Mahkeme, Sercan B.'nin yurt dışına çıkış yasağı ile tahliyesine karar verdi.

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Sercan B. (33), tutuksuz sanıklar Serkan B. (32) ve Taylan B. (26), sanık yakınları ile taraf avukatları katıldı. Maktulün kız arkadaşı olan müşteki S.K. ise duruşmaya katılmadı. Mahkeme heyeti başkanı dosyada bazı eksiklerin olduğunu belirterek, tutuklu sanıktan tutukluluğuna ilişkin savunma yapmasını istedi.

"BEN OLAYIN TRAFİK KAZASINDAN FARKI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Sanık Sercan B. cezaevine girmesine neden olan olay dışında hiç karakola gitmediğini söyledi. Tanımadığı insanlar yüzünden hayatının değiştiğini ifade eden Sercan B. "Kasıtlı bir olayımız yoktu. İlk müdahaleyi de biz yaptık. Olay yerinden kaçmadık. Olayda kullanılan çakıyı polise biz teslim ettik. Ben olayın trafik kazasından farkı olmadığını düşünüyorum. Maktulü kendimden ve kardeşlerimden uzak tutmak için çakıyı çıkardım. Her türlü adli kontrole razıyım. Adli kontrolle evin bir odasına bile mahkum olmaya razıyım." dedi.

Avukatların savunmalarının ardından mahkeme heyeti, Sercan B'nin yurt dışına çıkış yasağıyla tahliyesine karar vererek, duruşmayı erteledi. Sercan B'nin tahliyesiyle davada tutuklu sanık kalmadı.

NE OLMUŞTU?

Altıntaş Mahallesi'ndeki bir markette 16 Ekim 2023'te Semih Kenan Köse (30) ile Sercan B. arasında "omuz atma" sebebiyle tartışma çıkmış, bıçakla yaralanan Köse, kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Polis, Sercan B. ile kavgaya karışan kardeşleri Serkan B. ve Taylan B'yi gözaltına almış, şüpheliler tutuklanmıştı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 3 kardeş hakkında "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan müebbet hapis talebiyle dava açılmıştı. Önceki duruşmada tutuklu kardeşlerden Serkan B. ve Taylan B. hakkında tahliye kararı verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Mahkeme 3-sayfa Güncel Hukuk izmir Urla Suç Yerel Haberler Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

emin gormecikli:

öldürene bahşiş veren tek ülke

Yanıtla017
serdar topaç:

vay arkadaş adam öldü pisi pisine adalete bak

Yanıtla015
Ercan Cakar:

Bu nasıl bir adalet sistemi, cinayet işliyor serbest kalıyor. Ölen adam mı suçlu?

Yanıtla012
Baba Yabgu:

Müebbetten tahliyeye nasıl döndü bu iş

Yanıtla011
huseyin eskin:

Olayın trafik kazasından farkı yok muymuş? Çakı da gökten zembille indi demek ki

Yanıtla010
Doğa Sosyal:

artık haber vs okumak gelmiyor içimden ülkenin içinden geçtiler

Yanıtla08
demir Can:

Adalet yerini buldu yani öyle mi

Yanıtla06
Mehmet Acıoğlu:

İnsan öldürmenin cezası 330 gün olmamalı

Yanıtla06
Musa p:

Sahi adalet neydi ?

Yanıtla04
ali ihsan çakır:

Aferin, yazın yazın da cesaretlendirin magandaları.. Adalet eksikliği var hadi tamam da bi de reklamını yapmasanız.

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title