Haberler

Üsküdar Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde Kaçak Yapılar Yıkılıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Üsküdar Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde izinsiz inşa faaliyetlerinin gerçekleştirildiği alandaki kaçak yapılar ve iskanlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım çalışması devam ediyor.

ÜSKÜDAR Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde izinsiz inşa faaliyetlerinin gerçekleştirildiği alandaki ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskanlı yapıdaki eklentilerle ilgili dün başlayan yıkım çalışması bugün de devam etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın mühürlediği 'Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'ndeki villanın kaçak eklentilerinin yıkımı, İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde dün sabah saatlerinde başladı.

İzinsiz inşa faaliyetlerinin gerçekleştirildiği alandaki ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskanlı yapıdaki eklentilerle ilgili dün başlayan yıkım çalışmasına havanın kararmasıyla ara verilmişti. Yıkıma, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın koordinesinde bugün öğle saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Belediye Üsküdar Güncel Yıkım Çevre Emlak Yıkım Çevre Belediye Emlak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title