Haberler

Evine kadar takip etmiş! Eski sevgilisini öldüren adam aynı silahla intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

Üsküdar'da Mevlüt İçin, dün akşam takip ettiği eski sevgilisi olduğu iddia edilen Miray Atmaca'yı evinin önünde öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Dün saat 19.00 sıralarında Acıbadem Mahallesi, Günal Sokak'ta bulunan bir site içerisinde Mevlüt İçin (27) eski sevgilisi olduğu iddia edilen Miray Atmaca (27)'yı iş dönüşünde oturduğu siteye kadar takip etti.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

İçin evine girmek üzere olan Atmaca'ya ateş edip öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, her ikisinin de olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Evine kadar takip etmiş! Eski sevgilisini öldüren adam aynı silahla intihar etti

Evine kadar takip etmiş! Eski sevgilisini öldüren adam aynı silahla intihar etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Fatih Fatih:

Yeter yeter yeter !!

Yanıtla535
Dr.Kimbel:

Artik kizlar kadinlar evlenmesin arkaslik etmesin sakin ha sakin yolda giderken erkek tarafina bakmayin aksi takdirde ölürsünüz,yaziklar olsun sizi dünyaya getiren kadin ne istedin hemde kadinlar gününde

Yanıtla430
Hayri :

Ya hala bu kadar cahil var mı hayatta benim olmazssan toprağınsın falan lan kimse kimseye ait değildir ot kafalılar bu hakkı nereden buluyosunuz hay sizin yetişme tarzınıza

Yanıtla118
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title