Haberler

Çakıcı ile fotoğrafları vardı! İşte kozmetik firması sahibinin öldürüldüğü anın görüntüsü

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde suikaste uğradı. Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın olduğu bilinen Temel, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Temel'in iş yeri önünde uğradığı silahlı saldırı anının görüntüleri de ortaya çıkarken, kameranın olay anını an be an kaydettiği görüldü.

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, motosikletiyle geldiği iş yeri önünde silahlı saldırıya uğradı. Yüzünde cerrahi maske bulunan saldırgan 4-5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Temel aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin çalışmasıyla saldırının azmettiricisinin Boran Deniz olduğu ortaya çıkarken, tetikçiyle birlikte 16 şüpheli gözaltına alındı.

ÖLDÜRÜLME ANI KAMERADA

Kozmetik firma sahibi Kemal Çağlar Temel'in silahlı saldırıya uğradığı anlar, güvenlik kamerasına yakalandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Kemal Çağlar Temel'in motosiklet ile gelip motosikleti park ettiği, bu esnada bir şahsın yürüyerek gelip Kemal Çağlar Temel'e silahla ateş ettiği ve olay yerinden koşarak kaçtığı görülüyor.

Çakıcı ile fotoğrafları vardı! İşte kozmetik firması sahibinin öldürüldüğü anın görüntüsü

ÇAKICI İLE YAKIN OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ederken cinayete kurban giden Kemal Çağlar Temel'in suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın olduğu da ortaya çıkmıştı. Temel'in sosyal medya hesabında Çakıcı ile çekilmiş fotoğraflarını yayınladığı ve Çakıcı ile ilgili paylaşımlar yaptığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaattin Çakıcı Kemal Çağlar Güvenlik İstanbul Üsküdar Cinayet Gözaltı 3-sayfa Güncel Polis Suç Güvenlik Cinayet Gözaltı Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Aziz Unek:

Su testisi su yolunda kırılır..

Yanıtla4138
Hasan Turk:

Sozde kozmetik pudra isi degilse bnde birsey bilmiyorum.

Yanıtla4111
Mert Kalyoncu:

Cnc yapımı silahlar sayesinde ülke Dallas şehrine döndü

Yanıtla271
Doğuş:

Muhtemelen aldığı malzemeye çöktü parasını vermedi.Fotograf çektirdin ama an geliyor bir silah herkesten büyük oluyor

Yanıtla147
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title