Haberler

Üsküdar'da Sitede Yangın Paniği

Abone Ol

Üsküdar'da bir sitede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı başlayan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Üsküdar'da bir sitede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı başlayan yangın korku ve paniğe neden oldu.

İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürülen yangında birisi iki aylık iki çocuk dumandan etkilendi.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Ünalan Mahallesi Boğaziçi Sitesi'nde bulunan 10 katlı bir binada akşam 17.00 sıralarında çıkan yangın paniğe sebep oldu. Apartmanın altıncı katındaki Neriman Süzer'e ait dairede başlayan yangın kısa sürede evin tamamına yayıldı. Yoğun duman nedeniyle binanın tüm katları boşaltılırken itfaiyeye haber verildi.Ünalan ve Erenköy İtfaiyesi'ne bağlı ekipler kısa süre içinde adrese gelerek, yangına müdahale etti. Ekipler, yaklaşık 20 dakika süren çalışmayla önce alevleri kontrol altına aldı, daha sonra da söndürdü.Site sakinleri itfaiyenin çalışmalarını korkulu gözlerle izledi.

BİR ANDA ALEVLER BÜYÜDÜ

Yangın çıktığı sırada dairede olduğunu anlatan Neriman Süzer, alevlerin bir anda yayıldığını belirtti. Torunu Gizem Naz Uçar'ı alarak daireden çıkmayı başardığını söyleyen Neriman Süzer, 'Birden yatak odasından alevler yükseldi. Odada televizyon vardı ama fişe takılı değildi. Nasıl olduğunu anlayamadım. Alevler her yeri sardı" dedi.

2 ÇOCUK DUMANDAN ETKİLENDİ

Söndürme çalışmaları sırasında çıkan duman nedeniyle iki aylık bir bebek dumandan etkilendi. Tedavisi olay yerine çağırılan ambulansta yapılan bebek daha sonra annesi ile babasına teslim edildi. Anneannesi Neriman Süzer ile birlikte yangın korkusunu yaşayan 3,5 yaşındaki Gizem Naz Uçar da dumandan etkilendi. Anneannesinin kucağında ambulansa götürdüğü küçük kızın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gizem Naz Politika Üsküdar Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title