Haberler

Bıçağını çeken üvey baba, 5 yaşındaki oğlunu kendine siper etti! O anlar kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Beyoğlu'nda üvey oğlu ile kavga eden baba, bıçağını çekerek 5 yaşındaki çocuğunu kendisine siper etti. Üvey baba dehşeti saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Beyoğlu'nda üvey oğlu ile kavga eden baba, bıçağını çekerek 5 yaşındaki çocuğunu kendisine siper etti. Dehşet saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken olay yerine gelen polis üvey babayı gözaltına aldı.

ÜVEY BABASI İLE TARTIŞMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre olay, Beyoğlu Yahya Kemal Mahallesi Sururi Mehmet Efendi Sokak'ta meydana geldi. Üvey babası S.A.'nın annesini darp ettiğini öğrenen E.S. isimli genç, arkadaşı E.O.Ç. ile birlikte eve geldi. Üvey babası ile tartışan E.S. bir süre sonra tartışmaya başladı.

5 YAŞINDAKİ ÜVEY OĞLUNU KENDİNE SİPER ETTİ

Tartışmanın kavgaya büyümesi üzerine bıçağını çeken S.A. 5 yaşındaki üvey oğlunu da kendisine siper etti. Arkadaşı ile birlikte üvey babasına saldıran E.S., tekme atarak yere düşürdü. Üvey baba ise elindeki bıçağı savurarak E.S.'yi belinden, arkadaşı E.O.Ç.'yi ise bacağından yaraladı.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen polis üvey babayı gözaltına aldı. Yaralanan E.S. ile E.O.Ç. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yahya Kemal Mahallesi Beyoğlu kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ANNE:

ALLAH BELANI VERSİN

Yanıtla017
KRO:

SENİN GİBİ BABANIN YERİ CEHENNEMİM DİBİ OLUR İNŞALLAH.

Yanıtla17
benmi körüm:

videoyu tekrar tekrar izledim adam kucağında çocuğu ile giderken adama saldırıyorlar adam da kendini korumak için çocuğu bırakıp savunmaya geçiyor nerede çocuğu siper almış anlamadım

Yanıtla21
KÖRSÜNN:

kör. iyice baksaydın ya kavun kafalı. .

01
karpuzkafa:

kavun kafa asadakaksjkjaskda

00
konyalı KADIN:

5 YAŞINDA o yavrumuz yaşadıgı o duyguyu ömrü boyunca nasıl silecek gözlerindeki korkuyu kalbindeki yürek çarpıntısını nasıl unutacak ????

Yanıtla02
DÜRBÜNLÜ:

Akraba evliliği çok zararlıdır. Yapmayın.

Yanıtla00
ama fakat varyaaaaa:

hangi yüzyıldayız ? yemin ederim ki daha önceki hiç bir yüzyıllarda bile bizdeki şu andaki olayların onda biri olmamıştır, , şu ortaya çıkıyor ülke olarak çağlar dışıyız her şey yapanın yanına kâr kalıyor ölen öldüğüyle soyulan soyulduğuyla kalıyor insanlarımız kanun yasa tanımaz olmuş kanunlarımızda ise caydırıcılık hiç kalmamış

Yanıtla00
Nasıl bildireceğiz:

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı! Cumhuriyet savcılığı!! her kimse buna bir el atmazmı allah aşkına! Baba demeye dil varmaz,bu şerefsiz döverde garibi!! Çocuğu kaybedip ceza diye intikam peşine düşmek anlamsızmış işte öğrendik her vukuatta,geri gelmiyorlar sonuçta ceza olsa ne fayda? korunsun işte şu gariban!!Bu görüntüler soruşturma için yeter sanıyorum! baba kılıklı yaratık çocuğa yaklaştırılmasın!! bimere haber linkini göndersek ihbar sayarlarmı bilmiyorum,haberler.com olarak gerekli kurumlara siz iletiyorsunuzdur diye umuyorum.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title