Haberler

Uyuşturucu Çetesi Şüphelisi 34 Kişi Beşiktaş Adliyesi'nde

Abone Ol

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu şebekesine yönelik 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 34 şüpheli, Beşiktaş Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu şebekesine yönelik 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 34 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından sabah erken saatlerde İstanbul Beşiktaş Adliyesi'ne sevk edildi.

Polisin yaklaşık 7 ay önce teknik izlemeye aldığı uyuşturucu kullanan ve satan şebekeye yönelik bir ay kadar önce gerçekleştirilen ön operasyonda gözaltına alınan Yüksel S., Vural ., Abdurrahman Ç., Halil T., Sezer G. ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yaşar D. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Bunun devamı niteliğindeki, 350 polisin görev aldığı Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır, Van ve Mersin illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu kullanmak ve satmaktan poliste 6 kaydı bulunan çete elebaşı olduğu belirtilen Beysat K. ve çarsı izinlerinde esrar satışı yaptığı ileri sürülen 3 erle birlikte toplam 34 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 35 kilo esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve 10 ekstacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından şüpheliler polis araçlarıyla bu sabah İstanbul Beşiktaş Adliyesi'ne sevk edildi.

- Kocaeli / İzmit

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title