Haberler

Genç kadın otel odasında ölü bulundu! Yanında bulunanlar tek bir ihtimali gösteriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fatih'te 26 yaşındaki Neslişah Şentürk, bir otel odasında ölü olarak bulundu. Olay yerinde uyuşturucu haplar ve kokain bulunduğu belirtildi. Şentürk'ün ölümü ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay, 14 Eylül Cumartesi gece saatlerinde Fatih Katip Çelebi Mahallesi'nde bulunan bir otelde meydana geldi. Neslişah Şentürk (26) isimli kadın gece saatlerinde bir otele geldi. Otel koridorunda telefonla konuşan Şentürk daha sonra odasına geçti. Odada da telefonla konuşmaya devam eden Şentürk, içeride bulunan tabakları kırıp kapıyı tekmeledi. Otel görevlilerinin şikayeti üzerine olay yerine gelen ekipler genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Genç kadın otel odasında ölü bulundu! Yanında bulunanlar tek bir ihtimali gösteriyor

KESİN ÖLÜM NEDENİNİ OTOPSİ BELİRLEYECEK

Şentürk'ün cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Oda içerisinde incelemelerde bulunan ekipler uyuşturucu haplar ve kokain buldu. İlk belirlemelere göre Şentürk'ün uyuşturucudan hayatını kaybettiği değerlendirilirken kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uyuşturucu 3-sayfa Sağlık Güncel Suç Uyuşturucu Suç 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

ARSLANOĞLU Hakan:

İnsan yaşadığı gibi ölüyor.

Yanıtla518
ARSLANOĞLU Hakan:

İnce çizgiler çok fazla burundan çekildiyse, kalbi durmuş olabilir.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title