Haberler

Uyuşturucu Krizine Girip Ölmek İsteyen Genci Vatandaşlar Kurtardı

Abone Ol

Adana'da uyuşturucu krizine girdiği ileri sürülen bir kişi oturduğu evin balkonundan atlamak isteyince çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Adana'da uyuşturucu krizine girdiği ileri sürülen bir kişi oturduğu evin balkonundan atlamak isteyince çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı Fırat Pehlivan (28), bir süre tedavi görmesine rağmen uyuşturucudan kurtulamadı. Dün akşam üzeri de uyuşturucu krizine giren Pehlivan, oturdukları evin balkonundan atlamak istedi. 3. kattaki evlerinin balkon demirlerinden tutarak aşağı sarkıp kendini atmak isteyen genci çevredeki esnaf fark etti. Bunun üzerine Yılmaz Fındık ve 2 arkadaşı genci kurtarmak için harekete geçti. Balkon demirlerinden gencin olduğu yere tırmanmaya başlayan 3 kişiden Yılmaz Fındık, Fırat Pehlivan'ı atlamak üzereyken bacağından yakaladı. Daha sonra diğer 2 kişi de Pehlivan'ı tutarak güçlükle apartmanın ikinci katındaki balkona çekti.

Krize giren Pehlivan'ı 3 kişi balkonda güçlükle zapt etti. 2. katın ev sahipleri evde olmadığı için polis içeri giremedi. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye merdiveniyle Pehlivan'ın olduğu balkona bir polis ve itfaiye eri çıktı. Pehlivan krize girdiği için kelepçe takılarak aşağıya indirildi. Ambulansa bindirilirken kelepçenin çıkarılmasıyla Pehlivan tekrar sinir krizine girerken, yaklaşık 10 kişi onu etkisiz hale getirmeye çalıştı.

Bu arada Pehlivan'ın annesi Ayfer Pehlivan gözyaşlarına boğuldu. Anneyi komşuları teskin etmeye çalıştı. Pehlivan ambulansa bindirilirken, olay yerine gelen baba Bekir Pehlivan, oğlunu o halde görünce baygınlık geçirdi.

Bir süre sağlık görevlileri babayı ayıltmaya çalıştı. Pehlivan daha sonra ambulansla Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bekir Pehlivan Çukurova Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title