Haberler

Uyuşturucu Operasyonunda 8 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Batman ve Ankara'da gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, torbacılık yaptığı tespit edilen 8 kişi tutuklandı. Operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

BATMAN ve Ankara'da polis ekipleri tarafından 9 adrese eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Batman ve Ankara'da toplam 9 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, bu uyuşturucu maddeleri torbacılık yöntemiyle sattıkları tespit edilen 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Haber-Kamera: Bayram AYHAN/BATMAN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Politika Güvenlik 3-sayfa Güncel Ankara Batman Hukuk Güvenlik Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title