Haberler

Uzman çavuşlar, Türk Tabipleri Birliği'nden "Türk" ifadesinin kaldırılmasını talep etti

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın doktor Tahir Tarımer'i darp ettiği yönündeki iddiaların, kamera görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte asılsız olduğu belirlenmişti. Son olarak Uzman Çavuşlar ve Gaziler, Ankara'da gerçekleştirdikleri açıklamada Aladağlı'ya yönelik açıklamaları nedeniyle tepki gösterdikleri Türk Tabipleri Birliği'nden "Türk" ifadesinin kaldırılmasını talep etti.

Ankara'da uzman çavuş ile doktor arasında yaşanan olayda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'ya Türk Tabipleri Birliği'nden tepki gösterilmişti. Olayın asılsız çıkmasının ardından bu kez uzman çavuşlar, Ankara'da basın açıklaması gerçekleştirdi. Uzman çavuşlar, Türk Tabipleri Birliği'nden "Türk" ifadesini kaldırılmasını talep etti.

Uzman çavuşlar, Türk Tabipleri Birliği'nden 'Türk' ifadesinin kaldırılmasını talep etti

"MUĞLA'DA LİNÇ EDİLEN UZMAN ÇAVUŞUMUZUN YANINDAYIZ"

Basın açıklamasında söz alan Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici şunları söyledi: "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en fazla şehit, gazi vermiş camiası olarak genç doktorlarımıza terör yandaşlığı düşüncelerini empoze eden Türk Tabipleri Birliği'nin derhal kapatılmasını istiyoruz. Devletimizin varlığını, birliğini, bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzurla yaşaması için görev yapan vatansever doktorlarımızın da olduğu yeni bir birlik ile temsil edilmesini istiyoruz. En son Muğla'da terör yandaşları eşliğinde linç edilen uzman çavuşumuzun yanındayız"

Uzman çavuşlar, Türk Tabipleri Birliği'nden 'Türk' ifadesinin kaldırılmasını talep etti

"BİR AVUÇ SÖZDE HEKİM"

TÜGŞAV Başkanı Lokman Aylar ise, "'Beni Türk doktorlarına emanet edin' diyen devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün güvenini sarsan bir avuç sözde hekim, ülkemiz sağlık kurumunu temsil etmekten her geçen gün uzaklaşmıştır" diye konuştu.

Uzman çavuşlar, Türk Tabipleri Birliği'nden 'Türk' ifadesinin kaldırılmasını talep etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şebnem Korur Fincancı Türk Tabipler Birliği Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

ADEM ÇELİKEL:

İyi alıştınız TÜRK kelimesinden rahatsız olmaya

Yanıtla2851
Hamit Gündoğdu:

Bak kardeşim Türk doğan ölene kadar öyle yaşar. Bu Allah'ın bir lütfudur ve kimse bu hakkı silme yetkisi ve hakkıda yoktur. Devletten Türk ve Türkiye ibareleri kaldırılırken bu şahıslar nereye bakıyordu.

Yanıtla156
VATANDAŞ:

Suyunu Çıkarma Dayı

Yanıtla1838
Fakır:

adam haklı dağılın beyler

Yanıtla3012
ali can:

türk ibaresinin kaldırılmasına karşıyım kuruma layık kişilerin görevlendirilmesi daha doğru olacağını düşünüyorum

Yanıtla335
Murat Ulak:

İnşallah sayın büyüklerimiz uzman çavuş larada kadro verirler.

Yanıtla1319
Güray Dilli :

Kapatılsın mı , diyorsunuz

Yanıtla327
özgür :

Diyanet ttbirliği barolar birligi vs.. vs.. bunlarin kuruluslarına ve kuranlarına bakılinca bu haşere birlikler dağıtılmadıkca ne dirlik nedebirlik olunur nerede dini yanlıs yönlendiren veya nerede terörizim haşerilik varsa bunların elinde bir pankart ortalığı yakıp yıkıyorlar

Yanıtla69
Mete HAN:

Eyyy Uzman Çavuşlar; Devlet kurumlarının başındaki TC(Türkiye Cumhuriyeti)ibaresi kaldırılırken uyuyor muydunuz?

Yanıtla110
Bulent :

Sorun TTB de değil.sorun sağlık bakanlığında

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title