Haberler

Uzun'dan Lise Öğretmenine Plaket

Abone Ol

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede görev yapan öğretmenlerle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Yemekte lise öğretmeniyle buluşan Başkan Uzun, elini öptüğü öğretmenine plaket takdim etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna bir yemek verdi. Işıldak Düğün Salonu'nda programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, belediye başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Belediye Meclisi üyeleri, çok sayıda öğretmen ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu, Başkan Yusuf Uzun'a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Uzun gecede yaptığı konuşmada, "Bugün, Van depreminde 75 öğretmenimizi kaybetmiş olmanın hüznüyle, 'Öğretmen Günü'nü buruk kutluyoruz. İçimiz kanıyor, yüreğimiz sızlıyor" dedi. Başkan Uzun, "Öğretmenlik mesleği peygamberlik mesleği olarak bilinir. Öğretmenler, insanlığa yol gösteren, ışık tutan, karanlığı aydınlatan insanlardır. İnsanlığa ışık tutacak nesilleri hep birlikte yetiştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Uzun'a "lise öğretmeni" sürprizi

Etkinlikte bir de sürpriz yaşandı. Geceyi organize eden Kültür Müdürlüğü'nün davet ettiği, Başkan Uzun'un lise öğretmeni İlyas Tolgay'ın isminin anons edilmesi, salonda duygusal anların yaşanmasına yol açtı. En son 37 yıl önce gördüğü öğretmeniyle buluşan Başkan Uzun, çok sevindiğini ve duygulandığını ifade etti ve lise öğretmenin elini öptü.

1975 yılında Tekirdağ İmam Hatip Lisesi'ni üstün başarı ile bitiren Uzun'un o dönemde öğretmeni olan İlyas Tolgay, Başkan hakkında övgü dolu sözler söyledi. Tolgay, "Öğrencimin, belediye başkanı olmasından dolayı gurur duyuyorum. Kendisi iyi bir yönetici olduğu kadar iyi bir insandır da!" diye konuştu. Başkan Uzun da öğretmeninden övgü dolu sözler duymanın kendisi için onur verici olduğunu söyledi ve emeklerinden dolayı öğretmenine plaket taktim etti.

Program, Davranış Bilimcisi ve Tiyatro Oyuncusu Hakan Bozkurt'un öğretmenlere yönelik 'Mutluluk ve Geleceği Hazırlamak' adlı eğitim semineriyle devam etti. Bozkurt, performansıyla öğretmenleri hem güldürdü, hem bilgilendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title