Haberler

Uzunçiftlikli Gençler Başkanlarıyla Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Uzunçiftlikli gençlerle buluştu.

Geçtiğimiz Pazar Günü Özdilek AVM'nin kafeteryasında gerçekleşen Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları'nın hazırladığı SHM (Seçime Hazırlık Merkezi) programları kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve yardımcıları, Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Uzunçiftlikli gençlerle buluştu.

Yusuf Akın '' Toplantı geç kalınmış bir toplantıdır. Gençliğin en verimli çağları olan 18 -30 yaş arasında birçok sıkıntımız varken bu davanın peşinden gönüllülük esasına göre çalışıp,insanların derdini dinliyoruz.Siz yoksanız biz eksiğiz.''dedi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık''Mahalleleri gezdiğimizde mahalle gençliğinin desteğini görmekten mutlu oluyoruz.İktidara sürekli gelmenin yegane nedeni durmaksızın çalışmamızdır.Üçlü olsun güçlü olsun sloganıyla yola çıktık.gençlik kollarıyla birlikte yürüdük. '' dedikten sonra toplantı gençlerle karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerledi. Uzunçiftlikli gençlerin sıkıntıları dinlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Yusuf Akın Kartepe Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title