Haberler

"İnsan sapanı" deneyimi az kalsın faciaya neden oluyordu! Halat kopunca havada asılı kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzon'un ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, Semanur Şahin isimli genç kadın, deneyimlemek istediği "İnsan sapanı" adındaki eğlence aletine bindi. Esneyebilen halatlardan birinin kopması sonucu metrelerce düşen ve ayağından hafif yaralanan talihsiz kadın havada asılı kaldı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trabzon'da genç kadının adrenalin yaşamak için bindiği mekanizmanın halatı kopunca olanlar oldu. Havada asılı kalan kadın ayağından yaralanırken facia ucuz atlatıldı.

ADRENALİN YAŞAMAK İSTERKEN CANINDAN OLUYORDU

Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'ü ziyaret eden Semanur Şahin, arkadaşlarıyla adrenalin yaşamak için "İnsan sapanı" diye adlandırılan "Bungy Catapult"u deneyimlemek istedi. Esneyebilen halatlı mekanizmaya bağlanan Şahin, yerden metrelerce havaya fırlatıldı.

'İnsan sapanı' deneyimi az kalsın faciaya neden oluyordu! Halat kopunca havada asılı kaldı

HALAT KOPUNCA KORKU VE PANİK YAŞADI

Bu sırada halatlardan birinin kopması sonucu ayağından hafif yaralanan Semanur Şahin, havada asılı kalırken, görevlilerin müdahalesiyle bulunduğu halattan kurtarıldı. Halatın kopma anı ve sonrasında yaşananlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

HIZLA DÜŞMEYE BAŞLADI

Görüntüde, metrelerce yükseğe çıkan Şahin'in halat kopmasıyla çığlık atarak, hızla düştüğü ve arkadaşların kendisine doğru koştuğu anlar yer alırken, çevredeki görevlinin ise "Abla" diyerek seslendiği duyuldu.

"BU KORKU YAŞANILACAK BİR KORKU DEĞİL"

Semanur Şahin korku dolu anlar yaşadığı görüntüyü sosyal medya hesabından "Mesela ben, ihmaller sonucu ölüme bu kadar yaklaşacağımı bilmiyordum. Bu videoyu izlemek en zor bana geliyor ama insanların benim yaşadığım o korkuyu yaşamasını istemiyorum. Bilmeden tam anlamıyla güven vermeyen bir yerde denemelerini istemiyorum. Çünkü bu korku yaşanılacak bir korku değil" notuyla paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Trabzon Uzungöl Kaza Turizm Güncel Haberler

1000

Yorumlar (6)

cavit dogan:

Bu tür şeylere binenler bir nevi intihar girişiminde bulunmuş olmuyor mu ?

Yanıtla931
Sağduyulu:

bu tür şeylere Binen kişilerin cesaretine hayranım .. geçmiş olsun. ucuz kurtulmuş

Yanıtla215
Martin Sikertel:

"Esneyebilen halatlardan birinin kopması sonucu metrelerce düşen ve ayağından hafif yaralanan talihsiz kadın"? Şükür canına bir şey olmamış sapsağlammış işte; talihsizlik bunun neresinde?

Yanıtla94
Ebu Huzeyfe:

Mal mal işler

Yanıtla14
Dağıstan:

Halat kopuyor. Olacak şey değil. Cana verilen değere bak. Kim kontrol eder bunları..

Yanıtla01
Mustafa Ozdil:

bu gibi şeylere binmeyi istiyorum çünkü yükseklik fobimi yenmem gerek

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title