Haberler

Vakıfbank: 3 - Çanakkale Belediyespor: 0

Abone Ol

SALON: VakıfBank Spor SarayıHAKEMLER: Tuncay Kandemir, Bülent KırmızıVAKIFBANK: Hill, Kübra Çalışkan, Naz Akyol, Zhu Ting, Melis Gürkaynak, Sloetjes (Gizem Örge)ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: Seda Arısoy, Jerkov, Sinem Barut, Ceren Kestirengöz, Kulan, Beyza Arıcı (Buse Kayacan, Elif Uzun, Şule...

SALON: VakıfBank Spor Sarayı

HAKEMLER: Tuncay Kandemir, Bülent Kırmızı

VAKIFBANK: Hill, Kübra Çalışkan, Naz Akyol, Zhu Ting, Melis Gürkaynak, Sloetjes (Gizem Örge)

ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: Seda Arısoy, Jerkov, Sinem Barut, Ceren Kestirengöz, Kulan, Beyza Arıcı (Buse Kayacan, Elif Uzun, Şule Yetimoğlu, Gözde Dal)

SETLER: 25-17, 25-14, 25-18

SÜRE: 71 dakika (24, 22, 25)

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 9'uncu hafta maçında VakıfBank, Çanakkale Belediyespor'u 3-0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.

VakıfBank, açılış setinin ilk teknik molasını 8-5 önde geçti. Zhu'nun sayılarıyla seri yakalayan sarı-siyahlılar, ikinci teknik molayı 16-7 avantajla tamamlayıp seti de 25-17'yle kazandı: 1-0. Bu sette Zhu Ting 5, Lonneke Sloetjes ise 4 sayı üretmeyi başardı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk teknik molasına VakıfBank 8-5'le avantajlı girdi. Zhu Ting'in sayı yükünü üstlendiği, Melis Gürkaynak'ın ise bloklarıyla öne çıktığı sette sarı-siyahlılar ikinci teknik molayı da 16-11 önde geçti. Savunma sertliğini arttırıp, hücumda etkin olan VakıfBank 25-14'le 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette Çanakkale Belediyesi karşısında ilk teknik molayı 8-6 geride tamamlayan VakıfBank, savunma ve hücumda ağırlığını koyup ikinci teknik molayı 16-12, seti 25-18, maçı da 3-0 kazandı. Sarı-siyahlılarda Zhu Ting 18 sayıyla galibiyette en önemli rolü oynarken, 8'er sayı üreten Lonneke Sloetjes, Melis Gürkaynak ve Kübra Çalışkan da skora büyük katkı yaptı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Belediyespor Kübra Çalışkan Gizem Örge Naz Akyol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title