Haberler

Vakıfbank Fransa Deplasmanında Liderlik İçin Çıkıyor

Abone Ol

İstanbul-dha tarihinde iki Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu bulunan VakıfBank, Şampiyonlar Ligi E Grubu dördüncü haftasında deplasmanda son Fransa Şampiyonu RC Cannes'la karşılaşıyor.

İstanbul-dha

tarihinde iki Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu bulunan VakıfBank, Şampiyonlar Ligi E Grubu dördüncü haftasında deplasmanda son Fransa Şampiyonu RC Cannes'la karşılaşıyor. Palais des Victoires'daki mücadele 13 Ocak Salı günü saat 21.30'da (TSİ) başlayacak.

E Grubu'nda ikinci sırada bulunan VakıfBank, grupta oynadığı ilk iki maçında Partizan Vizura Beograd ve Nordmeccanica Piacenza'yı 3-0'lık skorlarla mağlup ederken üçüncü maçında RC Cannes'a 3-1 mağlup olmuştu. Üç maç sonunda VakıfBank altı puan ile ikinci sırada yer alırken, 7 puanlı RC CANNES lider durumda bulunuyor. E Grubu'nda ayrıca; Nordmeccanica Piacenza dört puanla üçüncü, bir puanı bulunan Partizan Vizura Beograd ise son sırada yer alıyor.

RC Cannes maçı ile ilgili görüşlerini dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Grup liderliği hedefimiz devam ediyor. İstanbul'da rakibimiz, takım halinde bizden iyi oynadı. Şimdi daha iyi oynama sırası bizde. RC Cannes deplasmanları bizim için her zaman zor olmuştur. Ancak şu anda tek düşüncemiz Fransa'dan galibiyetle dönerek liderliğe yeniden yükselmek" dedi. Lige verilen arada dinlenme ve hazırlık kampı yapma şansları olduğunu da söyleyen İtalyan antrenör "Uzun süredir bu kadar iyi bir dinlenme süreci geçirememiştik. Ufak tefek sıkıntılarımızı çözmek adına verimli bir ara geçirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

VakıfBank Kaptanı Gözde Sonsırma ise "Zor bir deplasman olacağını biliyoruz ve buna göre kendimizi hazırlıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl da şampiyonluğu hedefliyoruz ve bunun için grup liderliğinin önemli olduğunu düşünüyorum. RC Cannes karşısında 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Umarım her şey yolunda gider ve sahadan mutlu ayrılırız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vakıflar Bankası İstanbul Fransa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title