Haberler

Vali Doğan'dan VAGİAD'A ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Vali Aydın Nezih Doğan ve Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul Van Gıdacılar ve İşadamları Derneği ve Vangölü Gıda Toptancılar Sitesi'ni ziyaret etti.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan ve Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul'un ziyaretinde Van Gıdacılar ve İş Adamları Derneği (VAGİAD) Başkanı Veysel Dikici ve Vangölü Gıda Toptancılar Sitesi Başkanı Cumali Onay, Başkan Yardımcıları ve Dernek yönetim kurulu hazır bulundu.

Ziyaret esnasında olumlu görüş birliğine varılırken, Vali Doğan'ın Van ilinin ekonomisine yön veren Vangölü Gıda Toptancılar Sitesi'nin ve (VAGİAD)Derneğinin yönetim kurulu üyelerine Van iline yeni bir modern toptancılar sitesini yapma konusunda görüş birliği içinde olduklarını ifade etti.

Vali Doğan ve beraberindeki heyet bu ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, Van ilinin ekonomisine yön veren bir toplulukla görüş alışverişi rekabetçilik, işbirliği ve yeni işyerleri ekonomiye katkı sağlayacaktır. Dünyada ekonomik globalleşme bunların üzerinde inşa ediliyor denildi. Tüm Van ilindeki toptancıları bir araya getirecek ve daha modern bir toptancılar sitesinin yapılması gerektiğini bunun için çevre yolu yakınlarında 300 dönümlük bir yerin tahsisi için yardımcı olacağını söyledi.

Vali Doğan'ın ziyareti Vangölü Gıda Toptancılar Sitesi ve (VAGİAD)Dernek üyelerini mutlu etti.

Hacı Yılmaz /VAN

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ümit Yurdakul Nezih Doğan Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title