Haberler

Vali Konağı caddesinde Ağrı Protokolü Asfaltı İnceledi

Güncelleme:
Abone Ol

Ağrı Valisi, Ağrı Belediye Başkanı ve Ağrı Emniyet Müdürü Vali Konağı Caddesinde yapılan Asfalt Çalışmasını yerinde İnceledi.

Ağrı Valisi Dr Mehmet Tekinaslan, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun Vali Konağı Caddesine yapılan sıcak asfaltı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Başkan Arslan yapılan çalışmalar hakkında Vali Tekinarslan'a bilgiler verdi. İlde yapılan asfalt çalışmalarında Ana Caddelerin asfaltının bitirildiğini ve bu caddelerin şehir içindeki bağlantıları yanında kaldırımları ile ışıklandırma çalışmalarının yapıldığını belirtti..

Vali Dr Mehmet Tekinarslan'da Ağrı Belediyesinin çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Protokol Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Arslan, Ramazan Ayının başlamasından dolayı çalışmaların özellikle halkı rahatsız etmemesi içinde gece çalışmalarına ağırlık verildiğini belirten Başkan Arslan, Vali Tekinarslan ile Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun Belediye çalışma alanlarından sonra yapımı Erzurum Caddesinde üzerinde devam eden Ağrı Kültür Merkezinin inşaatını da beraber gezdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tekinarslan Bayram Çoşkun Hasan Arslan Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title